Blazerd MMORPG | Küçük Tanıtım

Yetenek Sistemi mi Sınıf Sistemi mi ?

• Yetenek; Oyuncular istediği kılıca 2 yetenek ekleyebilecek. Kendi tarzını oluşturacak.

Kullanılan: 74 64.9%
  • Sınıf; Klasik sınıf sistemi.

Kullanılan: 40 35.1%

• Kullanılan toplam oy
    114

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Blazerd MMORPG açılana kadar biraz müzik dinlemeye ve sohbet etmeye ne dersin ?

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sunucuyu premium mu yapsam ? Yoksa isteyen girebilsin mi ? Görüşlerinizi söylerseniz sevinirim.

(Skinim gözükmüyor :D)

Aynen :/ en basitinden ben crackim ne yazıkki :( Beklediğin kitlenin dışında kalırsın. Premium kullanıp sunucuna girecek şahıs sayısı crack + premium dan az her halükarda. Üzme bizi ._.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayır yapma fakirler ne yapsın :(
Aynen :/ en basitinden ben crackim ne yazıkki :( Beklediğin kitlenin dışında kalırsın. Premium kullanıp sunucuna girecek şahıs sayısı crack + premium dan az her halükarda. Üzme bizi ._.

Tamam haklısınız :D İsteyen girebilecek o zaman. Teşekkürler.

Bu arada yapıları biraz sade tutuyorum. Yani öyle "Oha şuna bak ne kadar sürmüştür." diyebileceğiniz yapı yok. Bunun için kusura bakmayın :D Tek başıma koca harita ve zindanları yapıyorum, tek başıma kodluyorum. Bir yere kadar. Sunucu açıldığında merak etmeyin her şey düzene girecek. Harita aynı kalacak ama yapılar değişebilir belki ekip oluşur.

Son hız yapmaya devam :D

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bu arada yapıları biraz sade tutuyorum. Yani öyle "Oha şuna bak ne kadar sürmüştür." diyebileceğiniz yapı yok. Bunun için kusura bakmayın :D Tek başıma koca harita ve zindanları yapıyorum, tek başıma kodluyorum. Bir yere kadar. Sunucu açıldığında merak etmeyin her şey düzene girecek. Harita aynı kalacak ama yapılar değişebilir belki ekip oluşur.

Hadi görelim seni koca yürekli kurucu ._. thank you so much my firend because we can join to your server
Ahım şahım şeylere gerek yok zaten ._. Bize oyun tipi yeter (bana yeter. şaga yapıom build tabi önemli gardaş. Hadi gürek seni)

Abilty

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Blazerd MMORPG açılana kadar biraz müzik dinlemeye ve sohbet etmeye ne dersin ?

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sunucuyu premium mu yapsam ? Yoksa isteyen girebilsin mi ? Görüşlerinizi söylerseniz sevinirim.

(Skinim gözükmüyor :D)

Premium yap yoksa sunucu hackle dolar yok efendim killauraymış antiknockbackmış timermış(speedhack)(sunucu 1.9 evet ama ona göre hileler çıkarılır muhakkak)yok daha bilmemneymiş te bilmemneymiş te yoğ daha bilmemne.Yani premium yapmanı öneririm.Ama her ay 1 hafta crack yap sunucuyu geri kalan haftalarda premium olsun.

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0

Sen yaparsın :D Yürü be kim tutar seni :D Yapılar çokda önemli değil. Tabi birazda güzel olsun. Olsun ama olmayada bilir. Olmasada olur. Ama olsunda (Ve beyin koşarak uzaklaşır). Şaka bir yana yapılar kötü olmasında iyi olması şart değil. Yani kısaca bana rpg ver -_-

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an çok garip bir durumun içerisindeyim. O kadar çok şey yapıyorum ki baştan bir oyun kodlasam ve piyasaya sürsem daha kolaymış gibi geliyor. Hatta daha kolay :D 3D zırhlardan tut 3D petler,yaratıklar, eşyalar vs. şeyleri yapıyorum, kodluyorum, harita yapıyorum. Her şeyi ben yapınca biraz şey oluyor tabi yani... :D

Bu yüzden şuna karar verdim. Güncellemeler ile oyuna yenilikler getirebilirim. Mesela alev ejderi peti binebilir uçabilirsiniz. Sonra ki güncellemede getireceğim gibisinden bir şey olacak. Sizce ? ( 3D ekran görüntüsünü vs. atmayacağım hiç heyecanı kalmaz :D )

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu projenin sonu inşallah RoR gibi olmaz, sabırla beklemekteyiz.

alemoyuncu1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
şu an çok garip bir durumun içerisindeyim. O kadar çok şey yapıyorum ki baştan bir oyun kodlasam ve piyasaya sürsem daha kolaymış gibi geliyor. Hatta daha kolay :D 3D zırhlardan tut 3D petler,yaratıklar, eşyalar vs. şeyleri yapıyorum, kodluyorum, harita yapıyorum. Her şeyi ben yapınca biraz şey oluyor tabi yani... :D

Bu yüzden şuna karar verdim. Güncellemeler ile oyuna yenilikler getirebilirim. Mesela alev ejderi peti binebilir uçabilirsiniz. Sonra ki güncellemede getireceğim gibisinden bir şey olacak. Sizce ? ( 3D ekran görüntüsünü vs. atmayacağım hiç heyecanı kalmaz :D )
sunucuda sadece başlangıç yerindemi playerlar görünmüyo yoksa heryerdemi görünmüyo ve sw tahminen ne kadar zamanda açılır ve açılınca whitelist gibi bir şey olcakmı