Bertan Taşkıran
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
15v15 düello diyorsun, aktif efektler, sinematikler falan birhayli sağlam bir sunucu ister.Var fakat pasif.
Birlik savaşlarında isterseniz 15 vs 15 bir düello yapabilirsiniz.
15v15 düello diyorsun, aktif efektler, sinematikler falan birhayli sağlam bir sunucu ister.Var fakat pasif.
Birlik savaşlarında isterseniz 15 vs 15 bir düello yapabilirsiniz.
15v15 düello diyorsun, aktif efektler, sinematikler falan birhayli sağlam bir sunucu ister.
Beklemedeyiz.Sunucuyu OVH'den alıyoruz. Bana göre gayet kaliteli bir tercih![]()
İyi haber duymak ister misiniz ?Açık dünya haritamız %85'i bitti.(Kafadan hesap %85) geriye sadece zindanlar kaldı. Bana yardımcı olan kişiler var. Sunucuya adlarını koyacağım onlara da teşekkür buradan.
Bunun anlamı ne ? Sunucu açılmak üzere![]()
Bir beta daha patlatmayacakmıydınSunucuyu OVH'den alıyoruz. Bana göre gayet kaliteli bir tercih![]()
İyi haber duymak ister misiniz ?Açık dünya haritamız %85'i bitti.(Kafadan hesap %85) geriye sadece zindanlar kaldı. Bana yardımcı olan kişiler var. Sunucuya adlarını koyacağım onlara da teşekkür buradan.
Bunun anlamı ne ? Sunucu açılmak üzere![]()
Bir beta daha patlatmayacakmıydın![]()
Beta'ya nasıl katılabiliriz ?Sunucu zaten ilk olarak beta oyuncularına açılacaktır. Yani evet bir beta patlatacağım![]()
adımı değiştirdim yeni adın KnowxleSunucu zaten ilk olarak beta oyuncularına açılacaktır. Yani evet bir beta patlatacağım![]()
kardeş özele bakarmısınKayıtlarım eski telefonumda kaldı ve maalesef kırıldı açamıyorum. Kayıtları tekrar bakmak zorundayım.
Özel mesaj yoluyla forumu doldurup bana atabilirsiniz.
Kapalı Beta Kayıt Forumu;
- Minecraft ID:
- Neden Blazerd ?:
Oyunda binek var mıydı ? Ne özelliği var ? Binek arasında at var mı ?
Iyi at alıp Dombra açarım. xDVar. Kendin patronlardan ve yaşam taşlarından düşen yetenekleri ekleyebiliyorsun. Var.