Soru 1'in cevabında size katılıyorum, soru 2 ve 3'e diyecek bir şeyim yok. Soru 4'de bence mobilya sadece görünüm için kullanılmamalı, önceki mesajımda da belirttiğim gibi gün başı 10 xp ve 10 para veriyorsa, mobilya alırız 1-2 tane 12 xp ve 12 para verir bence gayet hoş bir sistem. Soru 5'te ise birlik savaşı sistemi de diğer sistemleriniz kadar hoş, birlik savaşlarını sabırsızlıkla bekliyorum.Yeni Güncelleme Fikri;
Soru 1: Bıçak kullanan kişiler çift el vurabilsin mi ? (Evet, 2.elin animasyonu da var.)
Cevap: (Bence evet) Lütfen siz cevaplayınız.
Soru 2: Kılıç + Kalkan da toplam 3 yetenek var iken, yay ve diğer şeyler de 2 yetenek var. Haksızlık olmaz mı ?
Cevap: Hayır, diyelim ki karşınızda güçlü bir adam var ve kılıç kalkan kullanıyor. Sizde sadece yay. O yay'a özelliklerin de zırh delme var ise kaçarak yenebilme şansınız oldukça farklı. Ha ben kafa atmak istiyorum diyorsanız; Çekiç, Balta gibi şeyler kullanabilirsiniz.
Soru 3: Oyun da her silaha yetenek ekliyoruz Asa neye yarayacak ?
Cevap: Asa büyü hasarını tam tamına %100 arttırır. Bu demek oluyor ki gayet fazla büyü hasarı vurursunuz. Iyleştirmeyi seven arkadaşlara tavsiye asa ile arkadaşınız canını çok fazlaz doldurabilirsiniz
Soru 4: Mobilya ne için var ?
Cevap: Görünüm :/
Soru 5: Birlik savaşları nasıl olacak ?
Cevap: Bir başka birlik ile savaşmak istiyor iseniz ona bir düello teklifinde bulunacaksınız. Tabii ki ortaya bir şey koymanız lazım. Oda gümüş ve birlik tecrübeniz. Savaş başladığın da sizi başka bir haritaya götürecek. O harita da her birliğin sahip olduğu 4 kule olacak. (Kuleler satın alınıp koyulması lazım yoksa kuleniz olmaz.) Düşman birliğin kalbini parçalayınca oyun bitmiş olacak ve ortaya koyulan şey kazanan birliğe gelecektir.
2. Elin animasyonu hmm ilginç. 5. Soruyla ilgili :Yeni Güncelleme Fikri;
Soru 1: Bıçak kullanan kişiler çift el vurabilsin mi ? (Evet, 2.elin animasyonu da var.)
Soru 2: Kılıç + Kalkan da toplam 3 yetenek var iken, yay ve diğer şeyler de 2 yetenek var. Haksızlık olmaz mı ?
Cevap: Hayır, diyelim ki karşınızda güçlü bir adam var ve kılıç kalkan kullanıyor. Sizde sadece yay. O yay'a özelliklerin de zırh delme var ise kaçarak yenebilme şansınız oldukça farklı. Ha ben kafa atmak istiyorum diyorsanız; Çekiç, Balta gibi şeyler kullanabilirsiniz.
Cevap: Asa büyü hasarını tam tamına %100 arttırır. Bu demek oluyor ki gayet fazla büyü hasarı vurursunuz. Iyleştirmeyi seven arkadaşlara tavsiye asa ile arkadaşınız canını çok fazlaz doldurabilirsiniz
Cevap: Bir başka birlik ile savaşmak istiyor iseniz ona bir düello teklifinde bulunacaksınız. Tabii ki ortaya bir şey koymanız lazım. Oda gümüş ve birlik tecrübeniz. Savaş başladığın da sizi başka bir haritaya götürecek. O harita da her birliğin sahip olduğu 4 kule olacak. (Kuleler satın alınıp koyulması lazım yoksa kuleniz olmaz.) Düşman birliğin kalbini parçalayınca oyun bitmiş olacak ve ortaya koyulan şey kazanan birliğe gelecektir.
2. Elin animasyonu hmm ilginç. 5. Soruyla ilgili :
Kuleleri savaş başlamadan hemen öncemi koyucaz yoksa. Normal zamanda mı ?
Aynen. Katılıyorum.Server harikaya gidiyor bence.Ama mobilyaların bir amacı olmalı.Yoksa kimse almaz ki onları pvpye yatırım yaparlar.
Edit:
Silahlar ve Birlik için bir fikir sunuyorum ;
Silahlar:
- Yakın Dövüş Silahları
Görünüm: Kılıç, Mızrak, Çekiç ve Bıçak bu listede bulunacak ve sadece görünüm için kullanılacak.
Avantaj:
* Hasarı orta.
* Bekleme Süresi, 1.9 Özellğiyle ekrandaki kılıç simgesi dolunca hasar verecek
Dezavantaj:
* Sadece yakın saldırı gerçekleştirebiliyor.
- Uzak Dövüş Silahları:
Görünüm: Yaylar veya yaya benzeyen eşyalar.
Avantaj:
* Hasarı Y.D.S ve B.U.D.S 'ye göre daha yüksek.
* Uzak saldırı gerçekleştirebiliyor.
Dezavantaj:
* Ok atmak için bekleme süresi diğerlerine nazaran daha fazla.
- Büyülü Uzak Dövüş Silahları:
Görünüm: Asa veya asaya benzer eşyalar.
Avantaj:
* Hasarı Orta fakat yetenek hasarıda bulunmakta.
* Uzak saldırı gerçekleştirebiliyor.
Dezavantaj:
* Bekleme Süresi fazla.(Ok ile aynı.)
Birlik:
Mobilyalar: Birlik ganimeti ile satın alınacak ve birlik tecrübesini artıracak.
Savaş: Kuleler buluncak ve en çok skora sahip olan kazanıcak, ödüller ganimet tecrübe birde oran +1
Silah ayarlarının nasıl olacağını bilmiyorum ama yaylar ile kasmak daha kolay olacaktır.Ben olsam asla yay seçmezdim silah olarak hem vurması zor hemde kasması.
Çift el vurabilsin. Kalkan+Kılıç'a 3 yetenek eklensin ama baya yavaşlatılsın.Yeni Güncelleme Fikri;
Çift el vurabilsin. Kalkan+Kılıç'a 3 yetenek eklensin ama baya yavaşlatılsın.