ErenMertKorkmaz
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler bir map üzerinde çalışıyorum. Bunun için blok kazamayan pickaxeler yapmam lazım nasıl yapabilirim
Hayır gerekli malzemelerle kazabiliyosun diye biliyorumadventure modunda hiçbir şeyi kazamıyorsun /gamemode 2
o eskidendi şimdi dene olmuyor ama bazı blokları kazman için özel data var mesela bir küreğin var ve sadee kum kazmasını istiyorsun şöyle yap:Hayır gerekli malzemelerle kazabiliyosun diye biliyorum
GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
stilini sevdim bebeğim/give @p iron_shovel 1 0 {CanDestroy:[id:"minecraft:sand"]}
Eğer kod buysa, bizde
/give @p iron_pickaxe 1 0 {CanDestroy:[id:"minecraft:air"]} yaparız, işe yarar mı?
Mining Fatiuge. Bu kazmayı engellemiyor ama.Map Yaptığın 1.8 Versiyonundaysa Komut BLoğuyla Elindeki Şeyi Kontrol Edip O Kazmayla Click Yapınca Kişiye 2-3 Sn Mining Foture Miydi Neydi Yavaşlatıcı Şey Vardı Onu Verirsin![]()
Hangi Kazmayı ?Mining Fatiuge. Bu kazmayı engellemiyor ama.
aslında çok yüksek bir mining fatigue verirsek hiçbir şey kazamıyoruz ama benim söylediğim yöntem daha sağlıklı çünkü mining fatigue vuruşlarıda yavaşlatıyor çok çok yavaşlatıyorMining Fatiuge. Bu kazmayı engellemiyor ama.
Hangi Kazmayı ?![]()
Mining Fatiuge'ın o kadar yavaşlatması için de yüksek debuff seviyesi alması lazım. Minecraft kastırır demek olur bu. Seninki daha iyi galiba +1aslında çok yüksek bir mining fatigue verirsek hiçbir şey kazamıyoruz ama benim söylediğim yöntem daha sağlıklı çünkü mining fatigue vuruşlarıda yavaşlatıyor çok çok yavaşlatıyor
biliyor musun bir şey keşfettim
Mining Fatiuge'ın o kadar yavaşlatması için de yüksek debuff seviyesi alması lazım. Minecraft kastırır demek olur bu. Seninki daha iyi galiba +1
Aslında tam tersi. Belirli bir seviyeden sonra lag o kadar çoğalıyor ki, oyunun kendisi bile bunu 45 dakika kadar sonra farkediyor. Bahsettiğim sınır 150- sonrasıydı sanırım.biliyor musun bir şey keşfettim
/effect @p minecraft:mining_fatigue 1000 255
yazınca 1000 saniyeliğine hiçbir şey kazamıyorsun ama ne lag yapıyorsun ne de bir şeylere vurman yavaşlıyor bu yöntem devrim niteliğinde!!!
hayır lag olmuyor ben laptoptan oynuyorum ve bana hiç öyle şeyler olmadı mesela bir kişinin zıplamasını engellemek için zıplama efektine 200 veriyorumAslında tam tersi. Belirli bir seviyeden sonra lag o kadar çoğalıyor ki, oyunun kendisi bile bunu 45 dakika kadar sonra farkediyor. Bahsettiğim sınır 150- sonrasıydı sanırım.
Win7 kullanıyorum :/hayır lag olmuyor ben laptoptan oynuyorum ve bana hiç öyle şeyler olmadı mesela bir kişinin zıplamasını engellemek için zıplama efektine 200 veriyorum
eğerki yere düşme hasarını kaldırmak istiyorsam zıplama efektine 255 veriyorum senin dışında kimsenin bilgisayarında lag olmuyor :/ acilen windows 99'u bırakman lazım