Blok Kazamayan Pickaxeler [yardım]

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mantıklarımız aynı değil siz bir kişinin getirdiği bir sisteminin çalıştığını görüp onu benimserken yeni bir sistem sunulduğunda inanmak istemediğiniz bir mantık hey teorik redstoncunun yaptığı sağa tıklama sistemi varya işte eskidi ben daha iyisini yaptım birkaç gün sonra sunucağım ve hayır entityleri ışınlamak çözüm değil güven bana ben mühendisim ve doktorum ve astronotum aynı zamanda kozmonotumda
Hem de Einstein'in torunu o :D Şaka bi yana ben de merak ettim şimdi şu sistemi.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

darkona

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kardeş minecraftta fire ı her itemle söndürebiliyoruz zaten /give @p iron_shovel 1 0 {CanDestroy:[id:"minecraft:fire"]} yaparsan sadece ateş södürebilir onu da yapsın yani

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
kardeş minecraftta fire ı her itemle söndürebiliyoruz zaten /give @p iron_shovel 1 0 {CanDestroy:[id:"minecraft:fire"]} yaparsan sadece ateş södürebilir onu da yapsın yani
Keşke Dediğin gibi olsa ama öyle değil ayrıca adamın istediği şey bu değil

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
ben bir şey deniyordum ama fire blok'u kırması için ayarladığım balta fire'ı kırmadı onun yerine fire blok'un altındaki bloğu kırmasına ayarladım ama olmadı
ayrıca adam hiçbir şey kazmayan pickaxe istiyor ama bu foruma bakıyor mu onu bile bilmiyoruz?