Blok Yardım

Vodie

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Selamün Aleyküm arkadaşlar aranızda yeniyim ve bi sorum olucaktı
Birkomut ile yani /is gibi (skyblock) yazınca belirlediğim yapıyı oluştursun bunu nasıl yapabilirim bide upgrade sistemi (yani geliştirme) nasıl yapabilirim örnek verim bir ada var (skyblock misali) tabeladaki upgrade kısmına tıklayınca adanın blok koyma sınırı mesela 45 blok ken 50 yada 55 olsun yardım edin acil :D

Eclipse den anlatırmısınız :D

NOT:Çaktırmayın projem skyblock gibi olabilir :sinsi: :ölüm::yıkıl::sinsi:

Scoropion

✓ oyna.CraftRices.biz ✓
En iyi cevaplar
0
" Eclipse den anlatırmısınız :D "
İçin youtubeye TheDevsTeam yaz videolarımız var :)

Vodie

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Siz direk şey yapıyosunuz konuya giriosunuz pek fazla anlamadım ama ilk plugin yapıma sizle girdim :D @CavyTheDev

@Dantero yapmak istediğim bir komut yazınca aynı skyblocktaki belirlediğim bir yapı oluşsun istiyorum

Son düzenleme:

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siz direk şey yapıyosunuz konuya giriosunuz pek fazla anlamadım ama ilk plugin yapıma sizle girdim :D @CavyTheDev

@Dantero yapmak istediğim bir komut yazınca aynı skyblocktaki belirlediğim bir yapı oluşsun istiyorum
Komut istediğini anladım fakat ne komutu diycem şimdi blok oluşturma diyceksin yani bu komut u ne çalıştıracak Skript Plugin Java kodu vb?

Vodie

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@Dantero bak beni anlamamışsın bi yapı oluşucak (komut yazınca) ve belirlediğim yere ışınlancak skyblock gibi

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam işte bende onu diyorum. Yapı oluşturmak için belli bir koordinatdaki bloğu setlemen lazım ki yapı oluşabilsin. Örneğin şöyle bir kod buldum
Kod:
Block from = plugin.getServer().getWorlds()[0].getBlockAt(x,y,z);
fro.setTypeID(0);
Kaynak:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Vodie

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
peki her komut yazdıgımda aralarında mesafe olucak sekilde nasıl olusturdurcam bide upgrade sistemi nolcak

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seçtiğin yerde blok olup olmadığını kontrol edersin veya oluşturduğun yerin koordinatlarını config e kayıt edersin, eğer seçili yer (zaten) varsa başka bir yerde oluşturursun. Upgrade derken? Açar mısın?

Vodie

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
skybloka göre anlatım v.1 :D adadasın adanın üzerine tabela yerleştirip örn.ilk satıra [Upgrade] yazınca yazı mavileşcek tabelaya sağ tıklayınca ise belli para gidecek ve mesela adanın blok koyma sınırı 45 ise 55 yada 60 gibi bir şey olsun-

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Distance veya around gibi bir şey vardı onunla adanın etrafında kaç blok var kontrol edip arttırabilirsin gibime geliyor ama kodu nasıl olur bilemem ben mantığını söyleyeyim dedim.