BlueScreen Crash Hatası

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar Bilgisayarıma Geçen Ay Win10 Yükledim. Bazı Özellikleri Hoşuma Gitmedi Ve Win7 e Döndüm Ama Artık TeamSpeak , Skype , RaidCall Gibi Konusma Yerleri İşe Yaramıyor Bilgisayar Mavi Ekran (BlueScreen) Hatası Vererek Kapanıyor. Son Zamanlarda BlueStacks i Çalıştırırken Sıkıntı Yoktu. Clash Of clans Bot Denedim :D Ve BlueStacks Açtıgımdada Aynı Hatayı Vermeye Devam Etti Yokmu Bunun Bir Çözümü ?

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Windows 7'ye Microsoft güncelleme desteğini çekti.
http://***************/artik-windows-7ye-guncelleme-yok-57568
Yani şöyle diyim eğer windows hatalı bir sorunsa çözüm bulamayacaksın. Programlar'da aynı Chrome Xp'ye desteğini bitirdiği gibi eskide kalan işletim sistemlerinden desteğini çekiyor. Ha ben Windows 7'de kalacağım diyorsan. Windows 7 ile uyumlu stabil çalışan sürümlerini yüklemelisin. Çoğu program artık Windows 10 a öncelik veriyor.

Genede Windows 7'de Windows updateye girip. Windowsun desteğini çekene kadar yaptığı güncelleştirmeleri yükle.
Ekran kartı sürücü güncelleştirmeleri denetle.
Programların güncellemelerine bak belki çözülür.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Birde desteği kesmenin yanında her yerde w7 için yıldırma updateleri gelecek diye haberler okuyordum
Buna mavi ekranlar ve yavaşlık gibi şeylerde dahildi

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Birde desteği kesmenin yanında her yerde w7 için yıldırma updateleri gelecek diye haberler okuyordum
Buna mavi ekranlar ve yavaşlık gibi şeylerde dahildi
O konular'da program sağlayanlara bildirim yapabilir. Windows 7'de programlar düzgün çalışmaz. Microsoft ilk defa bir işletim sistemine geçirtmek için bu kadar uğraşıyor. (Windows 7 ve Windows 8 kullanan kullanıcıların forumlarda açtığı o bozuk bu bozuk hatalarından bıktıkları için heralde) herşeyi güncelleyen Windows 10'da bulunmalarını istiyor. Mağaza ve Xbox uyumunu yaymak istiyor. Daha fazla para istiyor kısaca.