Böyle bir Serverde oynamak istermiydiniz :)

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkeze iyi günler arkadaşlar. yazın açmayı planladığım kendim açmasam bile oynayabileceğime bir server hazırlıyorum fakat her server sorunu gibi oyuncu tutmama sorunu çıkmaması için sizlere sormak istedim.

server : survival fakat klasik bir survival olmayacak

ilk olarak büyük bir köyde başlıyorsunuz oyuna. dışarı çıkıp maden kasıp gelip paraya çeviriyorsunuz. bunlarla marketten yeni eşyalar edinebilir , pazar , ev , iş yeri kiralayabiliyorsunuz. serverde claim yok! nedeni ise fiyatı ucuz olan mini evler olcak orda yaşicaksınız (resim aşşada :D ) zamanla paranız arttıkca daha büyük evler kiralayabilirsiniz. pvp her yerde açık değildir 2 orman olması planlanıyor 1.pvp ormanı 2.pve ormanı nedeni ise güçlünün güçsüzü ezmemesi :).

vipözellikleri :
vipin fiyatına göre köy verilcek normal vipe 3 kişilik küçük bir köy mesela
bi miktar oyun parası
edit olmayan bi kaç eşya
isteye göre iş yeri veya ev

simdilik planlama ve pluginleri hazırlama aşamasındayım sizin fikirlerinize göre geliştiricem :)

mini ev :D (günlük 100tl :) )
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

sonradan eklemek istediyim fikirler güncel :
-köylü ticareti ile plugin ile eklenen eşyalar alınabilcek :)
-buz ateş topu gibi eşyalar ile yayınıza dondurma yakma yavaşlık gibi etkiler kazandırabilceksiniz :)

Son düzenleme:

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunu zorunlu olarak türkiye'de açmanızı gerektiren bir şey yok ki. ingilizce yapın yeter. reklamları vb. yabancı sitelerde vb. yapın olsun.

acrossfire

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunu zorunlu olarak türkiye'de açmanızı gerektiren bir şey yok ki. ingilizce yapın yeter. reklamları vb. yabancı sitelerde vb. yapın olsun.
yabancılarla iletişim kurması zor oluyor + türkler candır :)[DOUBLEPOST=1427394021,1427393958][/DOUBLEPOST]
3-5 kişi gelir anca
yorum için saol fakat türkiyede böyle bi server yok gördüğüm kadarıyla merak edip gelen olucaktır illaki :)

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ev
yabancılarla iletişim kurması zor oluyor + türkler candır :)[DOUBLEPOST=1427394021,1427393958][/DOUBLEPOST]
yorum için saol fakat türkiyede böyle bi server yok gördüğüm kadarıyla merak edip gelen olucaktır illaki :)
evet ama herkes lapis sevdalısı olduğu için 2 dakika inçinde server boşalcaktır

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapis sevdalıları max 13 yaşındaki çocuklardır. Rehber bana vip verirmisin diyen gördüm :)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçek parayla mı 100 TL vereceğiz? Fikir ve icraat güzel de bizi Bill Gates sandın galiba. :D Bizde o para ne arar? Halı saha parasını bile millete ödeten birisi olarak söylüyorum bunu. :)

Lapis sevdalıları max 13 yaşındaki çocuklardır. Rehber bana vip verirmisin diyen gördüm :)

Lapis kazarak sanal para veya xp kasıp, sonra elmas set alıp, kendini serverin kralı ilan eden çocuklar bunlar. Biz bu tiplere ve akıl yaşı küçük olanlara V3L3D diyoruz işte.

Ev

evet ama herkes lapis sevdalısı olduğu için 2 dakika inçinde server boşalcaktır

Evet, doğru. Mesela @SnKaan'ın bir serveri vardı. Geçen yaz oynuyordum, mükemmeldi. Ama o kadar süper mimariye rağmen eminim lapisli sunucular kadar ilgi görmüyordur. Çünkü Minecraft'ı oynayanların büyük bir kısmı (forumda göremesek bile) 7-12 yaş arasıdır ve lapis kazıp, kazandığı xp'ler ile elmas set alıp kendilerini serverin prosu ilan edebilecek kişilerdir bunlar. Benim gibi bir Minecraft sevdalısının bile serverleri bırakmasının iki sebebinden biridir bu. Diğer sebep de benim Minecraft'ımın serverleri açmıyor olması. Artık modlu ve tek oyunculu oynuyorum.

bkz : reklam parası

Halı sahaya 3 lira veremiyorum, böyle büyük bir miktarın altından kalkamam.