acrossfire
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Herkeze iyi günler arkadaşlar. yazın açmayı planladığım kendim açmasam bile oynayabileceğime bir server hazırlıyorum fakat her server sorunu gibi oyuncu tutmama sorunu çıkmaması için sizlere sormak istedim.
server : survival fakat klasik bir survival olmayacak
ilk olarak büyük bir köyde başlıyorsunuz oyuna. dışarı çıkıp maden kasıp gelip paraya çeviriyorsunuz. bunlarla marketten yeni eşyalar edinebilir , pazar , ev , iş yeri kiralayabiliyorsunuz. serverde claim yok! nedeni ise fiyatı ucuz olan mini evler olcak orda yaşicaksınız (resim aşşada
) zamanla paranız arttıkca daha büyük evler kiralayabilirsiniz. pvp her yerde açık değildir 2 orman olması planlanıyor 1.pvp ormanı 2.pve ormanı nedeni ise güçlünün güçsüzü ezmemesi
.
vipözellikleri :
vipin fiyatına göre köy verilcek normal vipe 3 kişilik küçük bir köy mesela
bi miktar oyun parası
edit olmayan bi kaç eşya
isteye göre iş yeri veya ev
simdilik planlama ve pluginleri hazırlama aşamasındayım sizin fikirlerinize göre geliştiricem
mini ev
(günlük 100tl
)
sonradan eklemek istediyim fikirler güncel :
-köylü ticareti ile plugin ile eklenen eşyalar alınabilcek
-buz ateş topu gibi eşyalar ile yayınıza dondurma yakma yavaşlık gibi etkiler kazandırabilceksiniz
server : survival fakat klasik bir survival olmayacak
ilk olarak büyük bir köyde başlıyorsunuz oyuna. dışarı çıkıp maden kasıp gelip paraya çeviriyorsunuz. bunlarla marketten yeni eşyalar edinebilir , pazar , ev , iş yeri kiralayabiliyorsunuz. serverde claim yok! nedeni ise fiyatı ucuz olan mini evler olcak orda yaşicaksınız (resim aşşada
vipözellikleri :
vipin fiyatına göre köy verilcek normal vipe 3 kişilik küçük bir köy mesela
bi miktar oyun parası
edit olmayan bi kaç eşya
isteye göre iş yeri veya ev
simdilik planlama ve pluginleri hazırlama aşamasındayım sizin fikirlerinize göre geliştiricem
mini ev
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
sonradan eklemek istediyim fikirler güncel :
-köylü ticareti ile plugin ile eklenen eşyalar alınabilcek
-buz ateş topu gibi eşyalar ile yayınıza dondurma yakma yavaşlık gibi etkiler kazandırabilceksiniz
Son düzenleme: