Lütfen kullanıcıyı banlıyalım. Hayalimdeki serveri çalmış
Başka server hayal et derim. Yapabilirsin, değil mi? Bunu hayal ettiysen başka da edersin.
Keşke böyle bişi olsa ama nerdee
anca faction bizim ülke
Haklısın. Ülkemizde Minecraft oynayanların %60'ı maalesef 7-12 yaş arası lapisçiler. Hatta her iddiasına girerim ki; %15'i de 7 yaşın altındadır. Lapisçiler de faction ister. Çünkü faction serverlerde; lapislerden xp veya sanal
para
elde edip, elmas set satın alarak "Minecraft prosu" havalarına giriyorlar. Ve işte sonuç! Türkiye'de Minecraft'ın geldiği hal ortada.
Yahu yeter açmayın şu ağzına gitar çalan kedi soktumun konusunu.
Neymiş 'Böyle sunucu açsam tutar mı ?'
Kaç zilyon tane var bu konulardan artık sayamıyorum,yapında oynayalım hayal kurmayın icraat yapın.
Adam önceden soruyor. "Fikrim beğenilmezse uğraşmam." diyorlar. Mesela senin ZindevCraft'a kimse girmeseydi, server fikrin beğenilmeseydi emeğin boşuna giderdi.
Burada da önceden soruyor. Beğenilmezse de hiç kendini boşuna yormamış oluyor. Bu kadar basit.
Sonuçta kimse senin veya benim gibi oyun meraklısı değil. Hatta millet, ilgisini çekmeyen şeyleri umursamıyor bile. Kulak sallayıp geçiyor. İşte bu konuların açılmasının amacı da budur.[DOUBLEPOST=1427398155,1427398078][/DOUBLEPOST]
Kitlemiz Yenilikçi Düşüncelere Açık Değil Vereceksin Eline Lapisi Sabah Akşam Kazacaklar
Sonra da lapislerden kazandığı sanal parayla elmas set, bazı süper iksirler, bir tane elmas kazma ve bir tane de elmas kılıç alıp "Ben Minecraft prosuyum" diye geziyorlar.
İşte maalesef Türkiye'de Minecraft'ın hali böyle. Aslında Türkler hangi oyunu oynasa sonunda bu hale geliyor ya, neyse. Çünkü bu "lapisçi" tipler her oyuna damlıyor.