lahuti
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Herkese merhaba.Öncelikle ben Önder Çağdaş Yaman.Forumda eskilerdenim.Bayağıdır pasiftim.Bu tarz konuları buraya açtıklarını gördüm ve bende buraya açıyorum.Umarım bir sorun olmaz.Her neyse konumuza dönelim.Türkiye'de serverlar "Lapis Kaz,Para,Level topla,ench bas tek at" üzerinde kurulu bildiğiniz üzere.Artık farklılık zamanı gelmedi mi ? Artık zamanının geldiğini düşündüm ve bir server açmaya karar verdim.Crafotloji'yi bilenler bilir.Türkiye'nin en kaliteli sunucusuydu bana göre.O da kapanınca çare kalmadı.
Bir server düşünün 0'dan bir dünya yarattığımız.Yönetim sistemi seçilim (Monarşi,Demokrasi vb.) Herkesin serverın gidişatında söz sahibi olduğu bir server.şu an da pek açıklayamadım.Ama yaparsam anlayacaksınız.Yani artık değişik bir şeyler olsun istiyorum.Lütfen sadece belli şeylerin farkında olan kişiler yanıt versin
Yeri burası mı tam emin değilim.Yeri burası değilse uyarırsanız iyi olur
Ne diyorsunuz bu değişikliği yapmalı mıyım ? Rağbet gösterir misiniz ?
Bu arada sunucu reklamı yapmıyorum amacım o değil.Yanlış bir yere açtıysam kusura bakmayın.Güncel kuralları okudum ancak açacak bir yer bulamadım.Üzgünüm
Bu konuyu Sohbet Cafe'ye mi yoksa buraya mı açacağım konusunda kararsız kalmıştım
Bir server düşünün 0'dan bir dünya yarattığımız.Yönetim sistemi seçilim (Monarşi,Demokrasi vb.) Herkesin serverın gidişatında söz sahibi olduğu bir server.şu an da pek açıklayamadım.Ama yaparsam anlayacaksınız.Yani artık değişik bir şeyler olsun istiyorum.Lütfen sadece belli şeylerin farkında olan kişiler yanıt versin
Yeri burası mı tam emin değilim.Yeri burası değilse uyarırsanız iyi olur
Ne diyorsunuz bu değişikliği yapmalı mıyım ? Rağbet gösterir misiniz ?
Bu arada sunucu reklamı yapmıyorum amacım o değil.Yanlış bir yere açtıysam kusura bakmayın.Güncel kuralları okudum ancak açacak bir yer bulamadım.Üzgünüm
Bu konuyu Sohbet Cafe'ye mi yoksa buraya mı açacağım konusunda kararsız kalmıştım