Böyle Bir şeyin Türkiye'de Zamanı Gelmedi mi ?

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba.Öncelikle ben Önder Çağdaş Yaman.Forumda eskilerdenim.Bayağıdır pasiftim.Bu tarz konuları buraya açtıklarını gördüm ve bende buraya açıyorum.Umarım bir sorun olmaz.Her neyse konumuza dönelim.Türkiye'de serverlar "Lapis Kaz,Para,Level topla,ench bas tek at" üzerinde kurulu bildiğiniz üzere.Artık farklılık zamanı gelmedi mi ? Artık zamanının geldiğini düşündüm ve bir server açmaya karar verdim.Crafotloji'yi bilenler bilir.Türkiye'nin en kaliteli sunucusuydu bana göre.O da kapanınca çare kalmadı.
Bir server düşünün 0'dan bir dünya yarattığımız.Yönetim sistemi seçilim (Monarşi,Demokrasi vb.) Herkesin serverın gidişatında söz sahibi olduğu bir server.şu an da pek açıklayamadım.Ama yaparsam anlayacaksınız.Yani artık değişik bir şeyler olsun istiyorum.Lütfen sadece belli şeylerin farkında olan kişiler yanıt versin :)

Yeri burası mı tam emin değilim.Yeri burası değilse uyarırsanız iyi olur :)

Ne diyorsunuz bu değişikliği yapmalı mıyım ? Rağbet gösterir misiniz ?

Bu arada sunucu reklamı yapmıyorum amacım o değil.Yanlış bir yere açtıysam kusura bakmayın.Güncel kuralları okudum ancak açacak bir yer bulamadım.Üzgünüm :(
Bu konuyu Sohbet Cafe'ye mi yoksa buraya mı açacağım konusunda kararsız kalmıştım :)

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim WWE (profesyonel güreş) sunucusu açma planlarım var sanırım dünyada ilk olacak : )

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Craftoloji ekibinin geliştirdiği zaten bir sunucu var. Craftolia adında ve her gün gelişiyor. Sadece yönetimin başındaki kişiler değişti. Düşünülen projeler arasında Hardcore(Raid) Faction, Survival(rol-düz) var. Ha ancak bu reklam amaçlı değildi. Güzel bir sunucu geliştirmek istiyorsanız önünüz açık. Türkiye güzel sunuculara ihtiyaç duyuyor.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Güzel olabilirdi ancak TR de bu çok zor. Mesela birisi imparator(cumhurbaşkanı vs.) olursa emeğiyle gelişerek, bazı kişilerinde vezir köle vb gibi sınıflarda yani daha alt sınıflarda olması gerekecek. TR deki çoğu hatta baya fazlası bunu kabul etmeyeceklerini adım gibi biliyorum.Biraz zor olur ha tabi whitelist olursa böyle bir sorun olmaz

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olabilirdi ancak TR de bu çok zor. Mesela birisi imparator(cumhurbaşkanı vs.) olursa emeğiyle gelişerek, bazı kişilerinde vezir köle vb gibi sınıflarda yani daha alt sınıflarda olması gerekecek. TR deki çoğu hatta baya fazlası bunu kabul etmeyeceklerini adım gibi biliyorum.Biraz zor olur ha tabi whitelist olursa böyle bir sorun olmaz
Elbette öyleler çıkacaktır.Bu yüzden White List var.Ben dahi kurucu bile olmasam bana en ufak ayrıcalık tanınmayacak.Herkes aday olabilecek.Herkes eşit başlayacak.şu an bile gerçek hayatta bile işçi olmadan bir bina nasıl yapılabilir ? Çiftçi olmadan ne yenip ne içilebilir ?

Belli başlı kişiler alınacak.Eşitliği kabul edecek kişiler.Ben mesela demokrasi düşünüyorum ki anlayışla karşılayan kişiler olacaktır elbet :)

*Bu arada bu projemde bana yardımcı olmak isteyen kişiler yardımcı olabilir.Hatta memnun olurum :) Bir ekip olur.*

Son düzenleme:

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Elbette öyleler çıkacaktır.Bu yüzden White List var.Ben dahi kurucu bile olmasam bana en ufak ayrıcalık tanınmayacak.Herkes aday olabilecek.Herkes eşit başlayacak.şu an bile gerçek hayatta bile işçi olmadan bir bina nasıl yapılabilir ? Çiftçi olmadan ne yenip ne içilebilir ?

Belli başlı kişiler alınacak.Eşitliği kabul edecek kişiler.Ben mesela demokrasi düşünüyorum ki anlayışla karşılayan kişiler olacaktır elbet :)

*Bu arada bu projemde bana yardımcı olmak isteyen kişiler yardımcı olabilir.Hatta memnun olurum :) Bir ekip olur.*

Minecraft da en sevdiğim şeylerden biri real life sunucularıdır. Yardım etmek çok isterdim Bilgisayarım olsaydı.

lahuti

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yakın bir zamanda sunucu işlerini halledip yapıma başlamayı düşünüyorum :) İlgilenen herkese teşekkürler.