vip olmayacağı için server kirasını karşılayabilirmisin?Tutar dostum fikir güzel banada haber verin yardıma gelirim![]()
Naptın sen agavip olmayacağı için server kirasını karşılayabilirmisin?![]()
sokaklarda üzerinde V.İ.P yazan araba ile gezmekmi istiyordun?[DOUBLEPOST=1412699353,1412699264][/DOUBLEPOST]Naptın sen aga![]()
insanlar seni bu forumda istemiyor serverin güzel görünsün diye diğer serverleri kötülemekten bıkmadın mı?Olan birşeyi yapmaktan bıkmadınız mı ?
PC'si Gta: SA'yı kaldırmayanlar oynar bu arada.
sokaklarda üzerinde V.İ.P yazan araba ile gezmekmi istiyordun?
Olabilir ama VIP de ayrımcılık be kardesim.
vip satılmıcak sen neden bahsediyorsunOlabilir ama VIP de ayrımcılık be kardesim.
Olabilir dedim zaten.vip satılmıcak sen neden bahsediyorsun![]()
ben zcki 2 defa oynadım. ilk girişimde azarlanıp banlandım(2013). 2.sinde moderatör beni suçsuz yere banladı(2014!) sen ne zck den bahsediyorsunSen kimden duyuyorsun bu zırvalıkları ?
Yada sadece gördüğün tarafa tek bir düşünce mi koyuyorsun ?
İlk önce gir ZcK oyna,sonra kötülediğim sunucuları bir incele.
Neden kızdığımı anlarsın.
Kardeşim bir şey istemiş ve yapıyor var olan bir şeyi yapıyorsa bile onun hevesini kırma dostum..Tamam anlaşıldı senin derdin ön görüş vs değil.
Sen banlandığından kuyruk acısı(rage) çekiyorsun.
Boşver birdaha hiçbir konuna mesaj vs atmam merak etme.
Konuşmaya değmezsin diyeceğim hakaret gibi duracak ama değil,kinin beynini kontrol etmesine izin veren biriyle konuşmanın bir manası yok.
Dediğim gibi hakaret olarak algılama iyi günler.
4 Yıllık Kurucu Tecrübelerime Dayanarak Söylüyorum:
"Tutmayacak" sebebi ise basit,para kazanma yollarını tıkamışsın ve zaten varolan birşeyi yapıyorsun.
1.varolan birşeyler yapılabilir.Tamam anlaşıldı senin derdin ön görüş vs değil.
Sen banlandığından kuyruk acısı(rage) çekiyorsun.
Boşver birdaha hiçbir konuna mesaj vs atmam merak etme.
Konuşmaya değmezsin diyeceğim hakaret gibi duracak ama değil,kinin beynini kontrol etmesine izin veren biriyle konuşmanın bir manası yok.
Dediğim gibi hakaret olarak algılama iyi günler.
4 Yıllık Kurucu Tecrübelerime Dayanarak Söylüyorum:
"Tutmayacak" sebebi ise basit,para kazanma yollarını tıkamışsın ve zaten varolan birşeyi yapıyorsun.
yok ama önerini yapıcaz. yani evet.cüzek olur da bide çete kurmak falan varmı o_O
aboww o zaman ailecek sizin serveri basacaz haftaya açyok ama önerini yapıcaz. yani evet.
haftaya açamamaboww o zaman ailecek sizin serveri basacaz haftaya aç![]()
cüzel olur bu arada profile yazmışın skype a gelhaftaya açamamne zamana kadar açılacağını bilmiyorum ama tek engel host gibi gözüküyor
ve sana sürekli server durumunu atıcam merak etme.
ve bunddan böyle ynei bi karar aldım. 5 kişi davet edene ev verilecek.