Borniva | Ranork'tan şaheserler (Medieval)

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0

ByNovem

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
DAŞ YOKMU LAN DAŞ

AHA!

YUUH ÇOK EZİK YUUUUUUH!!!

Not: PİS maiden.

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Eklendi konuya tutorial linki.

Son düzenleme:

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çoluk çocuk doldu buralar.

Söz sana değil devrimcim[DOUBLEPOST=1406670579,1406670136][/DOUBLEPOST]
Kendisi tutorialdir. Ekledim konuya, dilinizi düzgün kullanmanızı tavsiye ederim, saygı çerçevesini aşmayın.
nerde aşmışım saygı çerçevesini niye sinirlendinki şimdi bence sen aşma saygı çerçevesini çoluk çocuk felan

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardeşim ben çok sakin bi adamım normalde haksız yere suçlandım kb sessiz kalmam bu durumda enes (lifetaker)de olsa oda kalmazdı
Vallaha ben o adamı öyle görmedim :D. Kızma ama seninde sakinliğini görmedim kusura bakma ama sizin olmayan ve güzel görünen her konunun altında neredeyse bir yorumun var. Ve ne yazık ki bu yorumlar iyi sonuçlara gitmiyor.

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Çünkü adam düzgün eleştiri yapıyor. Ama Ronin düşmanları Ronin üyelerinin eleştiri yorumlarını kendini beğenmişlik olarak algılıyor ve sorun çıkarıyorlar. Yani sorun Chypie'de değil.

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çünkü adam düzgün eleştiri yapıyor. Ama Ronin düşmanları Ronin üyelerinin eleştiri yorumlarını kendini beğenmişlik olarak algılıyor ve sorun çıkarıyorlar. Yani sorun Chypie'de değil.
Kusura kalmada ben ' siz ' - ' biz ' diye milleti ayıran birini 'çok doğru yorum yapıyor vallaha adamın eline klavyesine sağlık 'diye algılayamam. ( Chypie06'dan Bahsetmiyorum Yanlış Anlamayın ) Eğer biri ister bu forumun sahibi olsun ister build takımında olup güzel buildler yapsın, biri böyle bir yorum yapıyorsa kendini beğeniyor demektir. Çünkü bu ayrımcılığa girer. Burada ki amacım kavga çıkarmak değildir, aslada olamaz. Ama bu tur yorumları yapan birine ' kendi beğenmişlik yapmıyorsun, aslada yapmadın ' diyemezsiniz. Ronin dünya çapında tanınan bir build takımı olabilir ama bu Türkiye'de ki tek build takımı olacak anlamına gelmez. İçindeki birçok üye kendi yapıtlarına laf edilince hemen çıldırıyorlar, ama o üyelerde başkalarının yapıtlarına laf ediyorlar. Eşit bir ortam kurulmalı bu ortam kurulana kadar bu muhabbet uzayıp gidecek.

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Biraz olay bana çarpıtıldığı için abarttığımı farkedip yorumu düzelttim farkında mısınız ? Kavga falan yok saçmalamayın yahu