ByNovem
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
Hala daş atabilirim istiyosan.Biraz olay bana çarpıtıldığı için abarttığımı farkedip yorumu düzelttim farkında mısınız ? Kavga falan yok saçmalamayın yahu
Hala daş atabilirim istiyosan.Biraz olay bana çarpıtıldığı için abarttığımı farkedip yorumu düzelttim farkında mısınız ? Kavga falan yok saçmalamayın yahu
Dostum bu üyelere örnek verir misin ayrıca @Chypie06 belki de takımdaki en sakin kişidirKusura kalmada ben ' siz ' - ' biz ' diye milleti ayıran birini 'çok doğru yorum yapıyor vallaha adamın eline klavyesine sağlık 'diye algılayamam. ( Chypie06'dan Bahsetmiyorum Yanlış Anlamayın ) Eğer biri ister bu forumun sahibi olsun ister build takımında olup güzel buildler yapsın, biri böyle bir yorum yapıyorsa kendini beğeniyor demektir. Çünkü bu ayrımcılığa girer. Burada ki amacım kavga çıkarmak değildir, aslada olamaz. Ama bu tur yorumları yapan birine ' kendi beğenmişlik yapmıyorsun, aslada yapmadın ' diyemezsiniz. Ronin dünya çapında tanınan bir build takımı olabilir ama bu Türkiye'de ki tek build takımı olacak anlamına gelmez. İçindeki birçok üye kendi yapıtlarına laf edilince hemen çıldırıyorlar, ama o üyelerde başkalarının yapıtlarına laf ediyorlar. Eşit bir ortam kurulmalı bu ortam kurulana kadar bu muhabbet uzayıp gidecek.
Ahmet (Çaypi) genelde forumda dolaşmaz bize destek olurKusura kalmada ben ' siz ' - ' biz ' diye milleti ayıran birini 'çok doğru yorum yapıyor vallaha adamın eline klavyesine sağlık 'diye algılayamam. ( Chypie06'dan Bahsetmiyorum Yanlış Anlamayın ) Eğer biri ister bu forumun sahibi olsun ister build takımında olup güzel buildler yapsın, biri böyle bir yorum yapıyorsa kendini beğeniyor demektir. Çünkü bu ayrımcılığa girer. Burada ki amacım kavga çıkarmak değildir, aslada olamaz. Ama bu tur yorumları yapan birine ' kendi beğenmişlik yapmıyorsun, aslada yapmadın ' diyemezsiniz. Ronin dünya çapında tanınan bir build takımı olabilir ama bu Türkiye'de ki tek build takımı olacak anlamına gelmez. İçindeki birçok üye kendi yapıtlarına laf edilince hemen çıldırıyorlar, ama o üyelerde başkalarının yapıtlarına laf ediyorlar. Eşit bir ortam kurulmalı bu ortam kurulana kadar bu muhabbet uzayıp gidecek.
Arkadaşlar takımınızın bir çoğunu tanıyorum, siz de beni tanırsınız. Şimdi bu "eleştiri" denen illet yeri geldiğinde silah olur incitir, yeri gelir öneri olur karşıdakini sevindirir. Bu da kesinlikle üsluba bağlıdır.Ahmet (Çaypi) genelde forumda dolaşmaz bize destek olur.Bu arada sen hiçbir ödevi yanlış yaptığında öğretmenin sana öyle değil böyle değil tarzı bir şey dedimi ? (Büyük ihtimal dedi)Bu şekilde düşünemezmisin ? Biz bu işlerde (Yüzde yüz olmasada) Profosyonelleşmiş kişileriz.Takımdakiler ok güzel vb, demek yerine eksiklerini belirterek yardımcı olmaya çalışıyor fakat herkes bu yorumları olumsuz algılıyor.Oysa dediklerimizi dikkate alarak build yapsalar belki kısa sürede bizden iyileri çıkabilir
Boynuz kulağa geçer
![]()
Haklısın dostum tamam fakat burda şöyle bir olay var kısmen gerekli derken neyi kastettin? Kale zaten burada şehrin bir parçası ve şehrin güzel gözükmesini sağlayan en önemli etkenlerden bir tanesi. Arkadaş da hatasını kabul etmiş olacak ki link ekledi konuya. Ki zaten kırıcı herhangi bir eleştiri yapılmamış düzgünce uyarmış. Onun dışında dediklerine katılıyorumArkadaşlar takımınızın bir çoğunu tanıyorum, siz de beni tanırsınız. Şimdi bu "eleştiri" denen illet yeri geldiğinde silah olur incitir, yeri gelir öneri olur karşıdakini sevindirir. Bu da kesinlikle üsluba bağlıdır.
Görüldüğü gibi tenkit veya eleştiri, kusurlu, eksik veya sakıncalı olan bir şeye müdâhale edip, doğrusunun ve hatasız olanın ortaya çıkması yönünde bir düzeltme çabasıdır. Chypie (nickini yanlış yazmış olabilirim) nickli arkadaş yapıyı eleştirmek yerine alıntı olduğunu ve bunun belirtilmesi gerektiğini söyledi. Kalenin alıntı olduğunu belirtmek bana kalırsa kısmen gerekli kısmen gereksiz. Çünkü burada kale tanıtılmamış, köy tanıtılmış ve kale bu yapıdaki en büyük unsur da değil.
Velhasıl biz kendimizden büyük veya küçük hiç kimsenin öğretmeni değiliz. birçok kişiden iyi olabiliriz ama onların öğretmeni değiliz. Alanlarımız farklı, ama biz de ufak bir MC sunucusu yönetiyoruz. Kendimizin iyi işler yaptığını söylemiyoruz, çünkü bunu oyuncularımız söyleyince daha güzel oluyor.
Uzun lafın kısası, gerçek hayatta veya sanalda birine bir şey söylerken bu sözün onu kırıp kırmayacağından emin olmak gerekir. Eğer emin olamıyor isek, en azından sözü şu şekilde bitirmek gerekir;
Kırıcı bir şey söylediysem affola.
Ek olarak alanım mimari değildir. Birçoğunuzun bildiği üzere server alt yapısından anlarım daha çok.Arkadaşlar takımınızın bir çoğunu tanıyorum, siz de beni tanırsınız. Şimdi bu "eleştiri" denen illet yeri geldiğinde silah olur incitir, yeri gelir öneri olur karşıdakini sevindirir. Bu da kesinlikle üsluba bağlıdır.
Görüldüğü gibi tenkit veya eleştiri, kusurlu, eksik veya sakıncalı olan bir şeye müdâhale edip, doğrusunun ve hatasız olanın ortaya çıkması yönünde bir düzeltme çabasıdır. Chypie (nickini yanlış yazmış olabilirim) nickli arkadaş yapıyı eleştirmek yerine alıntı olduğunu ve bunun belirtilmesi gerektiğini söyledi. Kalenin alıntı olduğunu belirtmek bana kalırsa kısmen gerekli kısmen gereksiz. Çünkü burada kale tanıtılmamış, köy tanıtılmış ve kale bu yapıdaki en büyük unsur da değil.
Velhasıl biz kendimizden büyük veya küçük hiç kimsenin öğretmeni değiliz. birçok kişiden iyi olabiliriz ama onların öğretmeni değiliz. Alanlarımız farklı, ama biz de ufak bir MC sunucusu yönetiyoruz. Kendimizin iyi işler yaptığını söylemiyoruz, çünkü bunu oyuncularımız söyleyince daha güzel oluyor.
Uzun lafın kısası, gerçek hayatta veya sanalda birine bir şey söylerken bu sözün onu kırıp kırmayacağından emin olmak gerekir. Eğer emin olamıyor isek, en azından sözü şu şekilde bitirmek gerekir;
Kırıcı bir şey söylediysem affola.