- En iyi cevaplar
- 0
Rehber konu zorunlumu son 1 hakkım kaldı 2 başvurum var başvursammıTeşekkür ederim.
Rehber konu zorunlumu son 1 hakkım kaldı 2 başvurum var başvursammıTeşekkür ederim.
Bu konuda sana yardımcı olamam ki. Ayrıca konuyu dağıtma. Konuşmak istiyorsan özele gelRehber konu zorunlumu son 1 hakkım kaldı 2 başvurum var başvursammı![]()
Biliyorum zaten net değildi şu aralar çok az Pc'ye ve Minecraft'a girebiliyorum. Ortak olup sizi yavaşlatmaktansa kendi mapımı yavaş yavaş hazırlamanın daha iyi oldugunu düşündüm.Bi Aralar İsterdin Bizimle Çalışmak![]()
oynamadım neden ki ? (korku pek sevmemdeOynadın mı ? sen[DOUBLEPOST=1406330426,1406330083][/DOUBLEPOST]
kardeş ne oldu dilin tutuldu biz burada 3 gün emek verelim sen bize çalıntı muamelesi yap kardeşim mapı oynasan bunu demişsin ne yani türkler böyle bir map yapıp yabancılara oynatamaz mı? yani senin gibiler oldukça bu ülke gelişmez hep o yabancılar en iyi olanını yapmıyor tm mı![]()
özür dilerim ama yabancıların oynaması bana ilginç geldi siz çekebilirdiniz videoyu[DOUBLEPOST=1406330685][/DOUBLEPOST]ben sadece fikrimi söyledim. Oynamadan fikrimi söylemem biraz saçma oldu amaOynadın mı ? sen[DOUBLEPOST=1406330426,1406330083][/DOUBLEPOST]
kardeş ne oldu dilin tutuldu biz burada 3 gün emek verelim sen bize çalıntı muamelesi yap kardeşim mapı oynasan bunu demezdin ne yani türkler böyle bir map yapıp yabancılara oynatamaz mı? yani senin gibiler oldukça bu ülke gelişmez hep o yabancılar en iyi olanını yapmıyor tm mı![]()