boş

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana Şukadarını Söyliyeyim Kardeş Oynama :D Hastanede Bulursun Kendini Bu Kadar Korkaksan Eyer Yani Bu Mapta Kız Sesinden Fazlası Var Açıkcası Mikrofon Sıkıntı Değil Oynamanı İsterim Aslındaha Ama Ses Varmı Diye Sorman :D Sesin Kralı Var :D[DOUBLEPOST=1406480218,1406480167][/DOUBLEPOST]
Ama Oynamanı Tercih Ederim Nasıl Olsa Eve Girişte Çıkarsın Oyundan :D :D
Sana inadına oyunu oynarken videoya çekip bitircem diğer mapinide bitircem :D

Samsung Galaxy S5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

gmngms888

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yok Yok Sıkıntı Olmaz Çek Ama Paylaş :)[DOUBLEPOST=1406479258,1406479202][/DOUBLEPOST]
Kardeşim Afedersin Ama Bıktım Senden Şu Yorumu Lütfen Düzenlermisin Önceki Yorumunda Çok Korktum Dedin Şimdi Dalga Geçiyorsun Ne Oluyo ?
8 yaşımdaki kardeşimle oynadım dememdeki amaç o değildi ! Lütfen bilmeden yargılama

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi nasıl yapmışsınız bunu ya :D. Yaw ani şeyler çıkabilir dedinizde ilk önce yokmuş öyle bir şey dedimde sonradan farkettim.
Şimdi oynayamam artık 2.yi saat 21:40 zaten :D. Yarın gece 2.yi oynarım. Ama cidden çok korkunctu ^^,

cbg2002_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Abi nasıl yapmışsınız bunu ya :D. Yaw ani şeyler çıkabilir dedinizde ilk önce yokmuş öyle bir şey dedimde sonradan farkettim.
Şimdi oynayamam artık 2.yi saat 21:40 zaten :D. Yarın gece 2.yi oynarım. Ama cidden çok korkunctu ^^,
Ben videoya çektim yarın atarım :D Ama tüm foruma rezil olurum :D videoda ter bastı kafam gitti saçma saçma konuşmaya başladım sonra ara sıra boş boş güldüm bazen yusuf yusuf oldum :D Zaten yapım biraz korkak bide diğer mapi çekicem o nasıl olcak bakalım :D

–cbg2002

cbg2002_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0