boş

Hüseyin07

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu arada ben jeneratörü 2 yerede koydum çalışmadı bende kırdım geçdim heralde bi hata vardı diye oda birtek orayı hileyle çıktığımdan zevkini alabildim yani çok güzelmiş kısacası başka korku haritası veya bunun 2.si çıkacak mı çıkaracaksan bari hikayeli yap çok güzel olur eğer yapabilirsem evin dekorunu yapabilirim.

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yinede Sağol :D[DOUBLEPOST=1405779422,1405779383][/DOUBLEPOST]
Teşekkürler[DOUBLEPOST=1405779482][/DOUBLEPOST]
Jeneratörü Nereye Koydunuz[DOUBLEPOST=1405779557][/DOUBLEPOST]
Bare Bize Gelde Diğer Maplarıma Ekliyeyim Senide :D[DOUBLEPOST=1405779615][/DOUBLEPOST]
İsminiz Neydi Acaba ? Çünkü Bir Kaç Kişi Eklemek İstedide Bu Map Olayından Sebeb Karışıyo.
Mehmet Emin '- Karı Fotosu Olan Haniii :DDF:H

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@sakarat15 Virüstotal olmadıgını fark ettim eklemessen konuyu arşive almak zorunda kalırım. En kısa sürede Virüstotal ekle.

Son düzenleme:

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlk Önce 2.Sini Değilde Başka Bir Horror Map Yapacağım Adamda Fazlasıyla Var Yani Yardım Pek Gerekmiyor Neyse Mapta hiçbir Bug Veya Hata Yok Jeneratörüde Depoya Koymalıydın Demekki Oyundaki Bütün Kitapları Okumadın.Ve Ayrıca Bu Mapın Konusu Zaten Var Lütfen Dikkat Edelim Yinede Teşekkürler...[DOUBLEPOST=1405967831,1405967793][/DOUBLEPOST]
Uhhhwwwww :D :D Tmmm[DOUBLEPOST=1405967971][/DOUBLEPOST]
Tam 3 Kişi Senden Önce Benimle Korku Mapı Yapmak İstedi Bu Mapı Yayınladıktan Sonra Galiba 2 Kişi Mapı Bende Sistemleri Yapıcam Biri JunninX Biride Sen Ekle Beni Skypeden 2 - 3 Güne İletişime Geçerim 3 ümüz Başlarız İnş. Mapı Yapmaya :)
Skype please.

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk Önce 2.Sini Değilde Başka Bir Horror Map Yapacağım Adamda Fazlasıyla Var Yani Yardım Pek Gerekmiyor Neyse Mapta hiçbir Bug Veya Hata Yok Jeneratörüde Depoya Koymalıydın Demekki Oyundaki Bütün Kitapları Okumadın.Ve Ayrıca Bu Mapın Konusu Zaten Var Lütfen Dikkat Edelim Yinede Teşekkürler...[DOUBLEPOST=1405967831,1405967793][/DOUBLEPOST]
Uhhhwwwww :D :D Tmmm[DOUBLEPOST=1405967971][/DOUBLEPOST]
Tam 3 Kişi Senden Önce Benimle Korku Mapı Yapmak İstedi Bu Mapı Yayınladıktan Sonra Galiba 2 Kişi Mapı Bende Sistemleri Yapıcam Biri JunninX Biride Sen Ekle Beni Skypeden 2 - 3 Güne İletişime Geçerim 3 ümüz Başlarız İnş. Mapı Yapmaya :)
GG Easy Yaparız xd Ama Harbi Harbi iyi yapalım :D

rkates

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi Videosunu İzledim Ondan Bile korktum ya :D Yemez Abı Oynayamam Sabah bıle Oynayamam Ama Bayağı '' EMEK '' var Helal Olsun +1