boş

Liwitovin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yaa ben bir şey sorcam biz yarın bi kız arkadaşla bu haritayı oynıcaz ama servere texture pack'ini kuramadım nasıl olcak??? başka texture packler çalışıyo çünkü?

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küçük kız adlı haritanı oynadım çok karışıktı o yüzden bütün sahneler kaçtı o yüzden videosunu çekemedim ama bu haritanın videosunu çektim çok başarılı bir proje 3. haritanı bekliyom :)

cbg2002_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Küçük kız adlı haritanı oynadım çok karışıktı o yüzden bütün sahneler kaçtı o yüzden videosunu çekemedim ama bu haritanın videosunu çektim çok başarılı bir proje 3. haritanı bekliyom :)
İkimizde aynı şeyleri yaşamışız bende bunu çektim ama diğerinin sana olduğu gibi oldu :D

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İkimizde aynı şeyleri yaşamışız bende bunu çektim ama diğerinin sana olduğu gibi oldu :D
Gerçekten harita güzel beğendim fakat çok eksiği var bunlardan bir kaçını yazayım. Haritada nereye gideceğimize dair bilgi yok , hadi gittik ne var ne bulmaya çalışıyoruz bilmiyoruz ama 2 hafta sonra çekerim heralde tekrardan :D

altairminecraft

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardesim cektim tatildeyim video yukleyemem dinirli internette 14 yasndaym acikcasi sesi full yap demissin ama korkudan hoparlor sesini yariya indirdim hqtta sinirden mapi sonra tnt ile patlattim evi hatta yaktim uzgunum o evi yqkmassam icimde kalirdi psikolojim uzgunum :( Not: map sonu muzik koymussun copyright yemeyek o kadar buyuk kanal deiliz ama

ayberks33

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Süper bi map başka diyecek bir şey yok cidden emek vermissin böyle devam et iyi yerlere geleceksin bence.