İngilizcen çok iyiydi, ingilizce de "İ" olmadığını öğretmediler mi sana?
Biz yorumumuzu yaptık, sana da saygı duymak düşer. Böyle değişik değişik resimler atmayla olmuyor. İyi forumlar...
İngilizcen çok iyiydi, ingilizce de "İ" olmadığını öğretmediler mi sana?
Ben öyle kullanıyorum? Ayrıca baltalama mesajlarına saygı duyuyorsan sen, kendine mesajına da saygı duy o zaman.İngilizcen çok iyiydi, ingilizce de "İ" olmadığını öğretmediler mi sana?
Biz yorumumuzu yaptık, sana da saygı duymak düşer. Böyle değişik değişik resimler atmayla olmuyor. İyi forumlar...
Okey, iyi forumlar.Ben öyle kullanıyorum? Ayrıca baltalama mesajlarına saygı duyuyorsan sen, kendine mesajına da saygı duy o zaman.![]()
Burada bana gönderme var sanırım ha? İnsanları yanlış yönlendiren birine engel olmaya çalışmak ne zamandan beri baltalamak oldu?Ben öyle kullanıyorum? Ayrıca baltalama mesajlarına saygı duyuyorsan sen, kendine mesajına da saygı duy o zaman.![]()
Yanlış yönlendirmek öyle mi? Bende işe yarıyor, paylaştım. İnsanlara yardımcı olmak ne zamandır kötü anlaşılıyor bilmiyorum. Uzatmaya gerek yok.Burada bana gönderme var sanırım ha? İnsanları yanlış yönlendiren birine engel olmaya çalışmak ne zamandan beri baltalamak oldu?
AuthMe ile bot engelini kastetmedim.Blackliste us gb yazmak yerine direk o1 yazabilirdin.
Whitelistte Azerbaycan yok.
'Eklentisiz' hmm..
Authme ile hiçbirzaman %100 engel sağlanmaz.
Botlar giremese bile lag olur sunucu çöker.
Etiketler yakıyor:
Tags: bot engeli bot koruması bot saldırısı engelleme ddos engelleme koruma
Authme ne zamandır ddos'u engelliyor ? Banada konuyu sadece konu açmak ve reklam yapmak için açmışsın gibi geliyor.
Bu konu zaten daha önce kaçdefa açıldı her forumda gösteriliyor, en kötü ihtimal hostingine ticket açtığında bile sana bunları söylüyorlar.