Bot koruması! Eklentisiz. Antijoinbot ve antibotultra'ya son! AuthMe ile 100% engel sağlayın!

TarikHacioglu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İngilizcen çok iyiydi, ingilizce de "İ" olmadığını öğretmediler mi sana?
Biz yorumumuzu yaptık, sana da saygı duymak düşer. Böyle değişik değişik resimler atmayla olmuyor. İyi forumlar...
Ben öyle kullanıyorum? Ayrıca baltalama mesajlarına saygı duyuyorsan sen, kendine mesajına da saygı duy o zaman. :)

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Blackliste us gb yazmak yerine direk o1 yazabilirdin.
Whitelistte Azerbaycan yok.
'Eklentisiz' hmm..
Authme ile hiçbirzaman %100 engel sağlanmaz.
Botlar giremese bile lag olur sunucu çöker.

Etiketler yakıyor:
Tags: bot engeli bot koruması bot saldırısı engelleme ddos engelleme koruma

Authme ne zamandır ddos'u engelliyor ? Banada konuyu sadece konu açmak ve reklam yapmak için açmışsın gibi geliyor.
Bu konu zaten daha önce kaçdefa açıldı her forumda gösteriliyor, en kötü ihtimal hostingine ticket açtığında bile sana bunları söylüyorlar.

TarikHacioglu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Blackliste us gb yazmak yerine direk o1 yazabilirdin.
Whitelistte Azerbaycan yok.
'Eklentisiz' hmm..
Authme ile hiçbirzaman %100 engel sağlanmaz.
Botlar giremese bile lag olur sunucu çöker.

Etiketler yakıyor:
Tags: bot engeli bot koruması bot saldırısı engelleme ddos engelleme koruma

Authme ne zamandır ddos'u engelliyor ? Banada konuyu sadece konu açmak ve reklam yapmak için açmışsın gibi geliyor.
Bu konu zaten daha önce kaçdefa açıldı her forumda gösteriliyor, en kötü ihtimal hostingine ticket açtığında bile sana bunları söylüyorlar.
AuthMe ile bot engelini kastetmedim. :( Bi konuyu incele de ondan sonra yorum yap. Ayrıca AuthMe her premium kullanılmayan sunucunun essentials gibi başında gelen pluginidir. Yani Premiumsuz sunucu ise kesinlikle eklemek zorunlu öyle değil mi? Eklentisiz deme amacım oydu. Ayrıca bi bot koruma şekli daha var, onu da paylaşmam heralde. Bilmiyorum bu kadar tepki gelince paylaşasım gelmedi.