Bot koruması! Eklentisiz. Antijoinbot ve antibotultra'ya son! AuthMe ile 100% engel sağlayın!

TarikHacioglu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, konu başlığında da belirttiğim gibi eklentisiz botu engellemeyi öğreticeğim. Antijoinbot ve antibotultra'ya son!

AuthMe'nin config kısmına gelerek en alt kısma iniyoruz. TR dışında hiçbir ülkeyi eklememenizi tavsiye ederim 100% botu engellemek için.

Protection:
enableProtection: true
countries:
- TR
countriesBlacklist:
- US
- GB
- A1
enableAntiBot: true
antiBotSensibility: 5
antiBotDuration: 10
VeryGames:
enableIpCheck: false

Bunu kendi AuthMe protection kısmınızla değiştirin ve bota DUR! deyin.

Biliyorum daha önce paylaşıldı ama güncelleyeyim dedim. :)

İyi forumlar.

GreyderNT

Legend Server is back...
En iyi cevaplar
0
AuthMe eklenti değil mi?
Ayrıca bu böyle küçük bot saldırılarını korur, büyükçe bot saldırısı alırsan sunucu dayanmayabilir.
(Şimdi deme bana 16 gb ram'ım var, dayanır), senin sunucunun belki dayanır ama küçük sunucular dayanmayabilir.
Bir ara test edelim senin şu bot korumasını; en azından işe yarıyor mu görürüz. İyi forumlar... :ci:

TarikHacioglu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Reklam amacıyla açılmış bir konuya benziyor

Notcuk: Azerbeycanı eklemeyi unutmuşsun
Reklamımız survival sunucular kısmında. Kolay gelsin.

Reklam amacıyla açılmış bir konuya benziyor

Notcuk: Azerbeycanı eklemeyi unutmuşsun
AuthMe eklenti değil mi?
Ayrıca bu böyle küçük bot saldırılarını korur, büyükçe bot saldırısı alırsan sunucu dayanmayabilir.
(Şimdi deme bana 16 gb ram'ım var, dayanır), senin sunucunun belki dayanır ama küçük sunucular dayanmayabilir.
Bir ara test edelim senin şu bot korumasını; en azından işe yarıyor mu görürüz. İyi forumlar... :ci:
Eklenti olmadığını iddia etmedim ki zaten? :) Küçük sunucular da en az 4 - 8 GB açıyor şu an :) Onlarda da lag olmaz belki. Denemedim ama bilmiyorum.

GreyderNT

Legend Server is back...
En iyi cevaplar
0
Eklenti olmadığını iddia etmedim ki zaten? :) Küçük sunucular da en az 4 - 8 GB açıyor şu an :) Onlarda da lag olmaz belki. Denemedim ama bilmiyorum.
Konunun başlığında "EKLENTİSİZ" yazıyor, lütfen biraz anla. Ayrıca ben sana AuthMe'nin eklenti olup veya olmadığını iddia ettin, demedim.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Başlıkta eklentisiz yazıyor. 4 GB ram ile bot saldırısına dayanamazsın ve AuthMe pek yardımcı olmaz. IPTables/FirewallD varken AuthMe ile bot engellemeye çalışmak...

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

En alta ip yazdigina gore amacin konuya girenler sunucuya girsin

TarikHacioglu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konunun başlığında "EKLENTİSİZ" yazıyor, lütfen biraz anla. Ayrıca ben sana AuthMe'nin eklenti olup veya olmadığını iddia ettin, demedim.
Mehmet, Antijoinbot'ta bir eklentidir, Antibotultra'da ben bu iki eklentisiz diyorum. AuthMe zaten her sunucu da olan bir şey. Premium sunucular için bilemem.

hm türkiye lokasyonundan bot atamıyolarmı şimdi bunlar ?
Atsana bi bana atabiliyor musun denemiş olursun. :p :ci:

En alta ip yazdigina gore amacin konuya girenler sunucuya girsin
Deneme sunucusu diye belirtmişim?

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Mehmet, Antijoinbot'ta bir eklentidir, Antibotultra'da ben bu iki eklentisiz diyorum. AuthMe zaten her sunucu da olan bir şey. Premium sunucular için bilemem.

Atsana bi bana atabiliyor musun denemiş olursun. :p :ci:

Deneme sunucusu diye belirtmişim?
Türkiye lokasyonlu proxyler kullanılarak atılabilir. Bunu bilmiyorsan zaten bu tarz bir konu açabilecek kadar bilgili değilsin demektir.