Bildiğiniz sohbet konusu yaptınız burayı![]()
O anlama mı geliyordu lan .sNeden Z ? Zombi mi var o_O
Evet o anlama geliyordu. Z nin bir fiyaka kattığı yok yani ehehO anlama mı geliyordu lan .s
savası paketindeki silahların textureleri bozukIkinci Dünya savaşı kurgulu bir sunucu kursan aslında tutacak,başkalarının fikirlerinin üzerinden hareket etmek yerine kendi tarzını oluşturursan bu daha çok tutulacaktır emin ol.
Madem yapabiliyorsunuz,her şeyi kendiniz yapın. Özgün ve özel bir sunucunuz olsun. Türk insanı başarının taklit ile sağlanabileceğini düşünerek hareket eder genelde.
Fakat başarı özgünlük ve özenden,sıkı çalışmadan doğar. Başarılı bir proje istiyorsan,özgün fikirlerle çalışmanı öneririm![]()
İşte bunun gibi yorumlar bekliyordum.Zaten insanlar DayZ deyip geçiyor.Anlatamıyorum bağımsız bir proje olacağını.2.dünya savaşı fikri aslında hoşuma gitti.Düşüneceğim ^^Ikinci Dünya savaşı kurgulu bir sunucu kursan aslında tutacak,başkalarının fikirlerinin üzerinden hareket etmek yerine kendi tarzını oluşturursan bu daha çok tutulacaktır emin ol.
Madem yapabiliyorsunuz,her şeyi kendiniz yapın. Özgün ve özel bir sunucunuz olsun. Türk insanı başarının taklit ile sağlanabileceğini düşünerek hareket eder genelde.
Fakat başarı özgünlük ve özenden,sıkı çalışmadan doğar. Başarılı bir proje istiyorsan,özgün fikirlerle çalışmanı öneririm![]()
Grenadenin ne anlama geldiğini biliyorsun değil mi ? El bombası demek ve bu bir savaş sunucusu yeter artık !evet
biliyorsundur. DayZ yanı zombi günü bomba zombi (grenade)o kadar anlamlı değil yani ad gerekli ama havalı![]()
hemen sinirlenme isim havalı Türkçe anlamı sadece değişikİşte bunun gibi yorumlar bekliyordum.Zaten insanlar DayZ deyip geçiyor.Anlatamıyorum bağımsız bir proje olacağını.2.dünya savaşı fikri aslında hoşuma gitti.Düşüneceğim ^^
Grenadenin ne anlama geldiğini biliyorsun değil mi ? El bombası demek ve bu bir savaş sunucusu yeter artık !
Senden kaynaklıdır o.Bende normal.Teşekkürlertexture hatası flans modda 2.dunya savası silahlarında umarım başarılı olur
İki server ha daha güzelSenden kaynaklıdır o.Bende normal.Teşekkürler
Not:GranadeZ başka bir sunucu olacak.Onda zombiler olacak![]()