InfusionCoder
HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
- En iyi cevaplar
- 0
Ben sana diyordum sorunun var diye.Demek ki cidden sorunun varmış.Iskefeliye 61 Sen Karışma
Denizin İçinde Galaxy S€ İle Gönderildi
Görüşlerin için teşekkür ederim.Kendini Mini Modluga Kaptırmıs BiriAma Olayı Biraz Yanlıs Anlamıs Genellikle Kale Almıyorum.
Mod olmak kolay değil. Eğer yönetim uygun görürse en aktif olduğum ve en çok vakit geçirdiğim yerde olmak isterim. Fakat forumun geneline yardım etmeye çalışıyorum. Çünkü insanlara yardım etmeyi seviyorum.Hey Bt knk nod olursan hangi konuda olcan
Neden böyle bir konu açma gereği duyduğunu sorabilir miyim ? Bana özel mesaj ile de sorabilirdin ?Bencede
Anladım, tapatalk kullanmıyorum bu yüzden bir fikir, görüş bildiremeyeceğim.Ama tapatalkda ÖM varmı ve nasıl atılıyor bilmiyorum
Mod Olmani Bekleruz.Anladım, tapatalk kullanmıyorum bu yüzden bir fikir, görüş bildiremeyeceğim.Soruların cevaplandıysa diğer üyeleri rahatsız etmemek adına konunun kapanmasını talep edebilirsin.
![]()
Ahaha teşekkür ederim.Mod Olmani Bekleruz.![]()
ben sunuculara girdiğimide atmin bana mod ver diyorum veriyolar. *_*Ahaha teşekkür ederim.Dediğim gibi o kadar kolay değil.
![]()