Bt_God

R

Reloven

Ziyaretçi
İyice Nick6 Sayfasına Çevirdiniz La. Foruma Bide Nick6 Bölümü Gelsin

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kendisi bu forumda ve diğer sosyal sitelerde nadir görülen "ADAM GİBİ ÜYE"dir. Bu insanları eğer bunun gibi sosyal ortamlarda görürseniz, çok şanslısınız demektir çünkü böyle insanlar bulmak dünyada artık ÇOK ZOR. Kıymetini bilin bu insanın.
Ayrıca kendisi Mini-Moderatör'dür. Ben de elimden geldiğince onu yapmaya çalışıyorum :I
Bu biraz poh pohlamak oldu sanırım ama teşekkür ederim. :D
Klasik olabilir evet. Ama ben uyguladığımı düşünüyorum. Hani az da olsa takip eden biliyordur her yoruma ve görüşe açığım. :D Ama gerçekten klasik olmuş.

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu biraz poh pohlamak oldu sanırım ama teşekkür ederim. :D

Klasik olabilir evet. Ama ben uyguladığımı düşünüyorum. Hani az da olsa takip eden biliyordur her yoruma ve görüşe açığım. :D Ama gerçekten klasik olmuş.
Rakibimsin galiba :/ Tabi ki öyle atışmalı çatışmalı bir rakip değil :) Bende bu sıralar Diğer Forumlar bölümüne ağırlaştım. 2 farklı rehber serisi başlattım. Devam edeceğim ve başvurumu yapacağım. Zaten o kadar abartmaya gerek yok şu an 2 boşluk var diğer forumlar bölümünde :)

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Rakibimsin galiba :/ Tabi ki öyle atışmalı çatışmalı bir rakip değil :) Bende bu sıralar Diğer Forumlar bölümüne ağırlaştım. 2 farklı rehber serisi başlattım. Devam edeceğim ve başvurumu yapacağım. Zaten o kadar abartmaya gerek yok şu an 2 boşluk var diğer forumlar bölümünde :)
Bakalım ne olacak sonuç. :) Hangi bölümlerde açıklar varmış ki ?

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diğer Forumlar (4 / 7 )
Astrawar3
JakSocket
linux.gemini
ThreeDc

3 Açık varmış pardon :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Mod olsun da daktır olmasın, sadece bir daktır için yer var forumda; üzgünüm.