Bu Babaların Derdi Ne ? Deli Ediyor Adamı !!!!!!!

Intra

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Çok fazla abartıyorsun.
Eminim okuldan geliyorsun 10 dakika ders çalışıyorsun sonra bilgisayara oturuyorsun.

Server açmışsın ve forumda uzun süreler açıksın. Şimdi olduğu gibi.

Dul Bırakan

Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
En iyi cevaplar
0
Çok fazla abartıyorsun.
Eminim okuldan geliyorsun 10 dakika ders çalışıyorsun sonra bilgisayara oturuyorsun.

Server açmışsın ve forumda uzun süreler açıksın. Şimdi olduğu gibi.
Cumartesi And Pazar Günleri İşe Gitmiyorum Sınav Haftasında İş Yok :) Gerçekten 10 Dakika Degil Tekrar etmem 1 saatimi Alıyor Zaten.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam gibi konuş babanla. Hedeflerini belirlediysen ve bu tempo yeterliyse eğer hedefin için babana ne kadar çalışman gerektiğini anlat. Sonuçta sen mühendis de olsan, doktor da olsan, işçi de olsan onlara yararı veya zararı olmayacak. Bunlar sana fayda veya zarar sağlayacak.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Etikette durumlar kötü :(
Onun dışında inata inat yapmanı öneririm benim babamdan bana gelen bir inat vardır akıllara zarar, ikimiz bir konu için bir buçuk saat hiç durmadan tartışmıştık hiç unutmam :(
Ama eninde sonunda çözüme ulaştırıyor yeterince inat edersen :(

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bendimde babam benim çapımda kötü ama yinede eve gelmesin gibi şeyler düşünmüyorum
şu an yurt dışında ve keşke eve gelse diyorum azarliyacak bile olsa isterse biraz dövsünde...
bu meşaz bana göre biraz fazla anlamlıydı onu fark ettim...
birde maşşallah konuya kim meşaz attıysa beğenmişsin .s

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Valla ben önünde çıkar söylerim böle böle sen beni sıkıyosun baba diye ağzımı burnumu kırsın hiç ses etmem önünde dururum. Belki o zaman sözünün arkasında durduğumu anlar. Tabi bu benim gibi manyak düşünceleri olanlar için geçerli, sen birini aracı yaparak babanla konuşsan daha iyi olur. ^^
*Çıkar vur masaya ben de büyüdüm sorumluluklarımı biliyorum eğer yapmazsam kendi suçum de ve ona artık büyüdüğünü göster.*

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adama as, kes, kaç, kurtul gibi öneriler vermeyin.
Bu arkadaşımızın babası ile sorunu var sen babana nasıl "öğöğöğ" yapamıyorsan oda yapamaz.
İkincisi bu arkadaşımız Rockefeller bursu alacağı yok akbilinin bittiği yerden sonrasına gidemez yani.
Dostum sanayide çalışıyorsan işin zor sürekli bir oraya bir buraya gidip geliyorsundur muhtemel olarak.
Yaşın küçükse güvendiğin sevdiğin bir öğretmenin aracılığı ile veya bir büyüğün ile bunu babana ikaz et.
Küçük yaşta çalışma git okulunu oku. :)