Bu Babaların Derdi Ne ? Deli Ediyor Adamı !!!!!!!

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Hayırdır, iş başvurusunda mıyız?
Lise 3 (Meslek lisesi)
Tek zayıf
Full pc
Sana değil konuyu açan arkadaşa sordum babası kızmakta haklı mı değil mi diye. Lisesi kötü ise babası güzel bir üniversite kazansın istemiş olabilir veya zayıf notlar yüzünden çalışsın istiyor ya da çok pc oynuyorsa eşitlik olsun diye.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Psikolojik sorunlar bunlar iş veya başka bir şeyin stresini çıkarıyor senden bunun pek bir çözümü yok bildiğime göre çünkü psikolog ayarlasan ayrı dert birisini araya katsan ayrı bir dert bırak sana bağırsın çağırsın ya sabır çek diren elinden başka bir şey gelmez yeteri kadar yetişkin olduğunda da ona patlar gününü gösterir haddini bildirirsin ha boş yere şiddet yapıyorsa 182 miydi neydi orayı ara destek iste başka çaresi yok ya da otur konuş onunla.
Al defteri vur suratına "Al sıkıyorsa sen yap" de.
1 Saniye sonra suratında burnun çok acıyor ve kanıyor olacak şu işi şakaya almayın cidden ciddi bir sorun bu benim annem ve babam durduk yere bana laf sokup yan yan bakıp kızdırıyorlar bir şey dedim mi de kabak benim başıma patlıyor onlar yüzünden televizyonda izledikleri pembe dizilere dönüyor hayatım!

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İMAM İLE MUTLU OLALIM
uyku hapı al. çayına koy. uyusun rezil ossun. keyfine bak. yanında bıçak ile gez . en kötü insan haklarına git orada bir güzel hak vereceklerdir eminim.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sana değil konuyu açan arkadaşa sordum babası kızmakta haklı mı değil mi diye. Lisesi kötü ise babası güzel bir üniversite kazansın istemiş olabilir veya zayıf notlar yüzünden çalışsın istiyor ya da çok pc oynuyorsa eşitlik olsun diye.
Benim mesajı alıntı yapınca üstüme alındım.