Drag422
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
ne teşekkürü kimisi daha kendilerinin bile yapamayacağı git babanla yüzleş lafları etti kimisi babaya laf yok dedi .-.Yardımlarınız Icin Hepinize Teşekkürler
neyse oda güzelmiş .-.
ne teşekkürü kimisi daha kendilerinin bile yapamayacağı git babanla yüzleş lafları etti kimisi babaya laf yok dedi .-.Yardımlarınız Icin Hepinize Teşekkürler
(dayak yedi)Al defteri vur suratına "Al sıkıyorsa sen yap" de.
Hayırdır, iş başvurusunda mıyız?(dayak yedi)
1. Lise isen hangi okuldasın?
2. Ders notların nasıl?
3. Günde kaç saat bilgisayar oynuyorsun?
Sana değil konuyu açan arkadaşa sordum babası kızmakta haklı mı değil mi diye. Lisesi kötü ise babası güzel bir üniversite kazansın istemiş olabilir veya zayıf notlar yüzünden çalışsın istiyor ya da çok pc oynuyorsa eşitlik olsun diye.Hayırdır, iş başvurusunda mıyız?
Lise 3 (Meslek lisesi)
Tek zayıf
Full pc
1 Saniye sonra suratında burnun çok acıyor ve kanıyor olacak şu işi şakaya almayın cidden ciddi bir sorun bu benim annem ve babam durduk yere bana laf sokup yan yan bakıp kızdırıyorlar bir şey dedim mi de kabak benim başıma patlıyor onlar yüzünden televizyonda izledikleri pembe dizilere dönüyor hayatım!Al defteri vur suratına "Al sıkıyorsa sen yap" de.
Benim mesajı alıntı yapınca üstüme alındım.Sana değil konuyu açan arkadaşa sordum babası kızmakta haklı mı değil mi diye. Lisesi kötü ise babası güzel bir üniversite kazansın istemiş olabilir veya zayıf notlar yüzünden çalışsın istiyor ya da çok pc oynuyorsa eşitlik olsun diye.