Çok gereksiz fiyat talebinde bulunuyorlar, ben şirket değil tüzel bir kişi olduğum için bu bütçeleri maalesef karşılayamamBir kanalın iş e-postasını al ve para karşılığı kanalının reklamını yapmasını iste.100.000 abonelik bir kanalsa 10.000 abone garanti alırsın.
teşekkürlerAbone oldum bile sevdim kanalını![]()
Yorumun için teşekkürler, sponsordan kastım ilk olarak aslında bir bilgisayar alabilmek için bir marka sponsor olsa çok ii olur, valla 468 pentium ile video çekilmiyorKonuya ön yargıyla girdim fakat kırıldı ama ön yargımda da haksız değilim. YT Türkiye yi gördüğümüz üzere... Bu şekilde içeriklerine devam et, Facebook üzerinden yürü Sahte hesaplar ile sahte hayranlar yaratarak facebook üzerinden kendini öv eğer gerçekten içeriklerin sevilecek cinstense zaten 3 kişi görür bu 3 kişi 6 kişiye 6 12 12 24 24 48 48 96 96 192 192 ... 12288 12288 24576 24576 49152 derken tanınırsın.Çoğu kanal bu şekilde yükseliyor ve Facebook'un yaş kitlesi nedeniyle %80 lik bir kitleye ulaşabilirsin %20 lik kitle de zaten seni bulur. Özgün ol farklı ol çoğu kanal iyi içerik ürettiği için değil farklı olduğu için yükseldi. Birisi aklını kullanarak, birisi bilgisini, birisi de tam aksine aklını kullanmayarak ünlü oldu. Bazıları dilini kullanıp küfür ederek gibi. Kendine bir karakter oluşturduktan sonra da bu karakteri kolayca tanıtmanın bir yolu daha var bu da tüm yaş kitlesine hitap edebilecek ve sosyal medyada yankı uyandıracak bir olay kurgula.
Mesela "B*k çıktı." bunu ben bile gördüm yani bana kadar ulaştıysa gerçekten iyi bir taktik böyle bir şeyler yapabilirsin ama dediğim gibi ÖZGÜN olmak çok önemli.
Herkes oyun videosu çekiyor neden seni izleyeyimdaha iyi oynadığın için mi jahrein neden izleniyor iyi oynadığı için mi, hayır.hepsinin karakteri var hiç biri iyi oynadığı için izlenmiyor. Dediğim gibi bu iş karakterden geçer kendi karakterini yarat tanımla ve bunu vurgula öne çıkar.
Hangi konularda sponsor aramaktasın ?
Benim şu anki derdim bana abone kazandıracak, beni yukarıya taşıyacak bir ajans bulabilmek. İleride umarım bu kanal büyücek ama ilerlemesi çok yavaş, bunu hızlandırmak için yatırım yapacak birini bulabilirsem süper olur
2-3 günde bir video yüklüyorum ama abone problemi yüzünden izlenme gelmediği için açıkçası moral bozuluyor. Ana sayfalarda çıktığımı da sanmıyorum, çıkmama fayda sağlayacak bir şey varsa yaparımOyun kanalı yapıcaksan iyi oynamalısın ve komik olmalısın, güncel oyunlar oynamalısın. Ve tamamen video yüklemek ile alakalı. Ne kadar seri video yüklemeye başlarsan o kadar hit alırsın.
![]()
Bak başlarda düşük sonra çok büyük bir büyüme var oralarda çok iyi videolar çekip hem trende uyuyordum, bilgisayarım sıkıntı çıkarmasa çok gelişiridim. Sonlara doğruda videolar çektim anca bu kadar gelişti. Belirli bir süre video atmayınca da eskisi gibi çıkamıyorsun ana sayfalara falan onuda belirteyim.
Minecraft'a da başladım
Minecraft'dan devam ediyoruz, hayırlısı bakalım