BU KONU KAPANMIŞTIR

ferzan1341

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hepinize merhabalar. Batıhost'tan açmış olduğumuz sunucumuza yetkililer arıyoruz. Builder, Admin alımlarımız mevcuttur. Formlara geçmeden önce son olarak, bizim için yetkilinin yaşı değil, üslubu ve yetenekleri önemlidir.
Not: Sunucu oyunculara açıldıktan sonra Web Sitemiz açılacaktır.

ADMIN FORMU:
Ad:
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz?:
Neden bizimle çalışmak istersiniz?:
Günde kaç saat Online olabilirsiniz?:
Plugin bilginiz çok çok önemli! Plugin editlemeye, eklemeye ne kadar hakimsiniz?(Ayrıca Pluginer alınmayacaktır, Plugin işlerinde kurucuya Admin yardım edecektir):
Oyuncular ve diğer yetkililere saygılı davranır mısınız?:
Son olarak Komut bilginiz yeterli mi?:

BUILDER FORMU:
Ad:
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz?:
Neden bizimle çalışmak istersiniz?:
Günde kaç saat Online olabilirsiniz?:
Daha önceden yapmış olduğunuz binaların fotoğraflarını ekler misiniz? Eğer yoksa sunucuda deneme yapacağız.:
Oyuncular ve diğer yetkililere saygılı davranır mısınız?:
Son olarak WorldGuard, WorldEdit, MadenYenileme gibi pluginleri kullanabiliyor musunuz? 3'ü de şart!:

NOTLAR:
1-Forumdan onay alanlar (Kabul Ettiğimiz kişiler) Forumun direkt mesaj bölümünden özel mesaj olarak Discord Sunucumuza davet edilecektir.
2-Sunucudaki eksikler,buglar Adminler ve Kurucu ile beraber düzeltilecektir.
3-Whitelist vardır. Kabul edilenler Discord'dan kullanıcı adları ile ekleneceklerdir.
4-Sunucu FACTION'dır.

Hepinize İyi Forumlar :D

Son düzenleme:

DoomHummer

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
BUILDER FORMU: (2 veya 3 Builder)
Ad:alihan avcı
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz?:7 yıla yakın
Neden bizimle çalışmak istersiniz?:uygun ve güvenilir geldi
Günde kaç saat Online olabilirsiniz?:7-8
Daha önceden yapmış olduğunuz binaların fotoğraflarını ekler misiniz? Eğer yoksa sunucuda deneme yapacağız.:yok
Oyuncular ve diğer yetkililere saygılı davranır mısınız?:tabikide
Son olarak WorldGuard, WorldEdit, MadenYenileme gibi pluginleri kullanabiliyor musunuz? we ve wg biliom madenyenileme öğrenirim

null01

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
REHBER FORMU: (2 veya 3 Rehber)
Ad: Ahmet Emre
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz?: 1.6.2 sürümünden beri oynuyorum, abartı değil.
Neden bizimle çalışmak istersiniz?: Bir Rehber adayı olarak insanlar serverlerde online olmak ve o serverin adını duyururken birlikte olmak ister. Ben de böyleyim :)
Günde kaç saat online olabilirsiniz?: Yaz tatili boyunca günde 4-5 saat olabilirim.
Oyunculara saygılı davranır mısınız?: Kesinlikle, kafa dengi olduğum oyuncularla kanka olmayı da severim.
Komutlar, Faction kavramları vb. bilginiz ne kadar?: Faction önceden klanınla birlikte savaştığın bir oyundu fakat sonra opfaction falan bozuldu bence. Skyblock'ta oldugu gibi bundada opların boşuna olduğunu eskiden oynadığımızda verdiğimiz emeği vermediğimizi düşünüyorum. Komut olarak da abartmaya gerek yok öyle "her komudu bilirim" diyenler hata yapıyor bence. Ben yetkimin gerektirdiği kadar komutları bilirim. Ek olarak orta düzey skript bilgim var :D

Aluminum02

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BUILDER FORMU: (2 veya 3 Builder)
Ad: Atayiğit
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz?: 6-7 gibi
Neden bizimle çalışmak istersiniz?: güzel ve güvenilir bir server gibi geliyor
Günde kaç saat Online olabilirsiniz?: 2'den fazla
Daha önceden yapmış olduğunuz binaların fotoğraflarını ekler misiniz? Eğer yoksa sunucuda deneme yapacağız.:
2018-06-02_13.22.31.png
2018-06-02_13.26.06.png
2018-06-02_13.28.56.png

bu buildleri sydii diye bir arkadaşımla yaptım çalıntı gibi şeyler yazmayın lütfen

Oyuncular ve diğer yetkililere saygılı davranır mısınız?: saygılıyım fakat beni sinirlendirmeyin pişman olursunuz :D
Son olarak WorldGuard, WorldEdit, MadenYenileme gibi pluginleri kullanabiliyor musunuz? 3'ü de şart!: biliyorum

Bu arada oyundaki ismim Morpheus01 , Aluminum02 ismine aldanmayın o eski

Son düzenleme:

ferzan1341

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad: Ahmet Emre
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz?: 1.6.2 sürümünden beri oynuyorum, abartı değil.
Neden bizimle çalışmak istersiniz?: Bir Rehber adayı olarak insanlar serverlerde online olmak ve o serverin adını duyururken birlikte olmak ister. Ben de böyleyim :)
Günde kaç saat online olabilirsiniz?: Yaz tatili boyunca günde 4-5 saat olabilirim.
Oyunculara saygılı davranır mısınız?: Kesinlikle, kafa dengi olduğum oyuncularla kanka olmayı da severim.
Komutlar, Faction kavramları vb. bilginiz ne kadar?: Faction önceden klanınla birlikte savaştığın bir oyundu fakat sonra opfaction falan bozuldu bence. Skyblock'ta oldugu gibi bundada opların boşuna olduğunu eskiden oynadığımızda verdiğimiz emeği vermediğimizi düşünüyorum. Komut olarak da abartmaya gerek yok öyle "her komudu bilirim" diyenler hata yapıyor bence. Ben yetkimin gerektirdiği kadar komutları bilirim. Ek olarak orta düzey skript bilgim var :D
Başvurunuz için teşekkürler. Rehberliğe başvurduğunuz için başvuru beklemeye gerek yok :) Forumun Direkt Mesajlarından Discord adresimizi yolluyorum. Teşekkürler

Deniz5676

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ADMIN Formu
Ad: Deniz.
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz?: 5.
Neden bizimle çalışmak istersiniz?: Sizin Geleceğiniz İçin.
Günde kaç saat Online olabilirsiniz?: 5-6.
Plugin bilginiz çok çok önemli! Plugin editlemeye, eklemeye ne kadar hakimsiniz?(Ayrıca Pluginer alınmayacaktır, Plugin işlerinde kurucuya Admin yardım edecektir): Evet,Plugin Bilgim Çok iyi.
Oyuncular ve diğer yetkililere saygılı davranır mısınız?: Elbette.
Son olarak Komut bilginiz yeterli mi?: Evet, %85 civarında.

Monsterg3me

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad:Güner
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz?:6 yıldır
Neden bizimle çalışmak istersiniz?:serververe katkım olması için
Günde kaç saat online olabilirsiniz?:10 veya 12 saat aktifim
Oyunculara saygılı davranır mısınız?: tabii ki
Komutlar, Faction kavramları vb. bilginiz ne kadar?:yeteri kadar var

ferzan1341

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ADMIN Formu
Ad: Deniz.
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz?: 5.
Neden bizimle çalışmak istersiniz?: Sizin Geleceğiniz İçin.
Günde kaç saat Online olabilirsiniz?: 5-6.
Plugin bilginiz çok çok önemli! Plugin editlemeye, eklemeye ne kadar hakimsiniz?(Ayrıca Pluginer alınmayacaktır, Plugin işlerinde kurucuya Admin yardım edecektir): Evet,Plugin Bilgim Çok iyi.
Oyuncular ve diğer yetkililere saygılı davranır mısınız?: Elbette.
Son olarak Komut bilginiz yeterli mi?: Evet, %85 civarında.
Discord Sunucumuzun Linkini forumdan özel mesaj olarak atıyorum. Bekliyoruz :)

Blax4

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad:Enes Çalışkan
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz?:1.7.1 sürümünden beri,abartı değil.
Neden bizimle çalışmak istersiniz?:böyle güzel serverlerde çalışmak eğlenceli geliyor. Onlar gelişirken oyuncularla ilgilenmek, beraber büyümek hoşuma gidiyor.
Günde kaç saat online olabilirsiniz?:günde 4.5, 5 saat
Oyunculara saygılı davranır mısınız?: Her şekilde koşulsuz şartsız
Komutlar, Faction kavramları vb. bilginiz ne kadar?: Görevimin yettiği kadarını bilirim server hakkında her konuda yardım edebilirim. Çok eskiye dayanan bir faction geçmişim var.

Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler!

KroPsiBall

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ADMIN FORMU: (2 Admin)
Ad: Enes
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz?: 5 senedir
Neden bizimle çalışmak istersiniz?: Size Yardım Etmek İçin
Günde kaç saat Online olabilirsiniz?: sabah 10 ila 2 arasında kursum var çarşamba ila cuma 17.00 - 18.00 arası havuzum var yani 12 saat 13 saat diyelim
Plugin bilginiz çok çok önemli! Plugin editlemeye, eklemeye ne kadar hakimsiniz?(Ayrıca Pluginer alınmayacaktır, Plugin işlerinde kurucuya Admin yardım edecektir): Plugin Bilgim Çok İyidir Denemenize bile gerek kalmaz
Oyuncular ve diğer yetkililere saygılı davranır mısınız?: Saygılı Davranırım Damarıma Basılmadığı sürece küfür etmem
Son olarak Komut bilginiz yeterli mi?: Yeterli Hemde Doyasıya

ferzan1341

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ADMIN FORMU: (2 Admin)
Ad: Enes
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz?: 5 senedir
Neden bizimle çalışmak istersiniz?: Size Yardım Etmek İçin
Günde kaç saat Online olabilirsiniz?: sabah 10 ila 2 arasında kursum var çarşamba ila cuma 17.00 - 18.00 arası havuzum var yani 12 saat 13 saat diyelim
Plugin bilginiz çok çok önemli! Plugin editlemeye, eklemeye ne kadar hakimsiniz?(Ayrıca Pluginer alınmayacaktır, Plugin işlerinde kurucuya Admin yardım edecektir): Plugin Bilgim Çok İyidir Denemenize bile gerek kalmaz
Oyuncular ve diğer yetkililere saygılı davranır mısınız?: Saygılı Davranırım Damarıma Basılmadığı sürece küfür etmem
Son olarak Komut bilginiz yeterli mi?: Yeterli Hemde Doyasıya
Başvurunuz için teşekkürler. :) Birkaç Admin daha başvurduktan sonra karar vereceğiz.