Bu nasıl yapılabilir fikir verin

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herhangi bir kılıç veya yaya zehir ekleyip birine hasar verdikten sonra zehrin hasar verilen kılıçtan silinmesi ve kurbana iksir efekti verilmesi gerek aslında burası kolay ama herhangi bir kılıca zehir eklemek ve birine hasar verdiğimizde zehir eklenen kılıç olduğunu belirtmek nasıl olacak bilmiyorum kılıçların görünen ismine göre yapılabilir ama bu kez de kişide aynı kılıçtan iki tane varsa yine sorun çıkarır bu yüzden belirli kılıca eklenmesi gerek bu da benim şu anki bilgimle yapabileceklerimi aşıyor :/

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bak şöyle; bir kılıca lore koyarsın ve lorenin sonuna ZEHİR yazarsın, sonra komutta loreyi kontrol edersin içinde ZEHİR geçiyorsa iksir efekti verirsin ve ZEHİR'i loreden kaldırırsın. Best fikir tr :s

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak şöyle; bir kılıca lore koyarsın ve lorenin sonuna ZEHİR yazarsın, sonra komutta loreyi kontrol edersin içinde ZEHİR geçiyorsa iksir efekti verirsin ve ZEHİR'i loreden kaldırırsın. Best fikir tr :s
Herhangi bir eşyaya skript ile lore eklenemez sanırım ekleniyorsa olur dediğin

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır, lorenin 1. satırını. Yani çok satırlı lore koyabilirsin.
Beki
Kod:
command /hizzehri:
   if player have 373:8202 named "&3Yavaşlık Zehri"
   if playerın birinci slotunda yay veya kılıç varsa
   trigger:
       set 1 st line of lore of sword or bow to "YAVAŞLIK ZEHRİ"
böyle bir şey yazınca playerın birinci slotunda yay veya kılıç varsa nasıl yazılabilir
birinci slot yazılamıyorsa playerın elinde yay veya kılıç varsa da olabilir
hadi yazdık diyelim 2 tane mi if yazıyoruz yoksa birleştirip
if player have 373:8202 named "&3Yavaşlık Zehri" and if playerın birinci slotunda yay veya kılıç varsa
mı yazıyoruz
bu üç soruya cevap istiyorum abla(hayat bilgisindeki ruhi geldi aklıma bu kadar çok soru sorunca:D )
edit:
yoksa şu şekil mi yazılmalı;
Kod:
if player have 373:8202 named "&3Yavaşlık Zehri"
   trigger:
       set 1 st line of lore of oyuncunun elindeki sword or bow to "YAVAŞLIK ZEHRİ"
Bu şekil olursa da oyuncunun elinde kılıç veya yay olup olmadığı anlaşılamaz gerçi buna else yazınca playerda yavaşlık zehri yoksa olacakları şeyapar​

Son düzenleme:

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /hizzehri:
    trigger:
        if player have 373:8202 named "&3YAVAŞLIK ZEHRİ":
            if player's held item is stone sword:
                set 1st line of lore of stone sword to "YAVAŞLIK ZEHRİ"

on damage: