Bu ne lan :D Mutlaka girip bakın

xloudcl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Zombiler baya spawnlanmis hepsi icerdeki koyluye dadaniyo creativeue al onlari yak yada oldur yoksa kapi kirilirsa bir koylun gider :) :)

ForeverLove

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zombilerin oluşması için illaki spawner falan gerek yok Zombi Siege olabilir veya köylerde bazı evlerin içinde meşale bulunmuyor o şekilde doğmuş olabilirler benim başıma geldi :D

JellyBean

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Köylülere dadanıyolar 1 köylüye 15 kişi köylü hızlı koştugu için yakalayamıyolar tabi :D

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım insanları kandırma lütfen!
sende ilk bi kaç yorumu okuyarak balıklama dalma konuya ayrıca burada istediğimiz gibi tartışabiliriz mesela ben gamemode 1 yapmışsın dedim oda yapmadığını söyledi arkadaşlardan biride bunun bir zombi siege olduğunu söyledi bizde doğruladık sende balıklama atlayarak insanları kandırma dedin fakat diğer sayfalarda bazı yorumlarımda onu savundum .

AstaLaVistaBaby

Marangoz
En iyi cevaplar
0
sende ilk bi kaç yorumu okuyarak balıklama dalma konuya ayrıca burada istediğimiz gibi tartışabiliriz mesela ben gamemode 1 yapmışsın dedim oda yapmadığını söyledi arkadaşlardan biride bunun bir zombi siege olduğunu söyledi bizde doğruladık sende balıklama atlayarak insanları kandırma dedin fakat diğer sayfalarda bazı yorumlarımda onu savundum .
Yalanmı gamemode 1 den koymuş imkansız yoksa