al1mert
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
olamazmı?o kadar zombimi bir kapı için uğraşıyordu ?Ve bazı zombiler sana çok yakındı fark etiysen
köylüler zombilere daha yakın...
zaten adam yaklaşan zombileri kılıcıyla kestiğini söylüyor
olamazmı?o kadar zombimi bir kapı için uğraşıyordu ?Ve bazı zombiler sana çok yakındı fark etiysen
doğruolamazmı?
köylüler zombilere daha yakın...
zaten adam yaklaşan zombileri kılıcıyla kestiğini söylüyor
köylüler zombilere daha yakın?o kadar zombimi bir kapı için uğraşıyordu ?Ve bazı zombiler sana çok yakındı fark etiysen
nasıl gördün onu
ya inmişsenerden gelmiş o zaman o moblar gökten zembille inmedi ya![]()
Onlar zembille inmedide yumurtadan çıktınerden gelmiş o zaman o moblar gökten zembille inmedi ya![]()
Arkadaşım insanları kandırma lütfen!/gamemode 1
sende ilk bi kaç yorumu okuyarak balıklama dalma konuya ayrıca burada istediğimiz gibi tartışabiliriz mesela ben gamemode 1 yapmışsın dedim oda yapmadığını söyledi arkadaşlardan biride bunun bir zombi siege olduğunu söyledi bizde doğruladık sende balıklama atlayarak insanları kandırma dedin fakat diğer sayfalarda bazı yorumlarımda onu savundum .Arkadaşım insanları kandırma lütfen!
Yalanmı gamemode 1 den koymuş imkansız yoksasende ilk bi kaç yorumu okuyarak balıklama dalma konuya ayrıca burada istediğimiz gibi tartışabiliriz mesela ben gamemode 1 yapmışsın dedim oda yapmadığını söyledi arkadaşlardan biride bunun bir zombi siege olduğunu söyledi bizde doğruladık sende balıklama atlayarak insanları kandırma dedin fakat diğer sayfalarda bazı yorumlarımda onu savundum .
Yalanmı gamemode 1 den koymuş imkansız yoksa
Sen beni yanlış anladın ben senin haklı olduğunu belirtmek istedm fakat biraz kafa karıştırıcı yorum yapmışımgamemode 1 dioz beğendiremiyoruz gamemode 1 deil diyoz yine beğendiremiyoruz ne istion aga sen?