Bu Programdan Nasıl Kurtulabilirim ?

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar.Geçen günlerde bilgisayarıma deep freeze adında bir program yükledim.Bu programı keşke yüklemez olaydım.Bu bataklıktan çıkmanın bir çözümünü bilen var mı ? :( Şu berbat programı bilgisayarımdan kaldırmak istiyorum.O program sayesinde sunucumda yaptığım her şey silinmiş.Nasıl diye sorarsanız bilgisayarı kapatınca eski haline alıyor kendisini saçma program :/ Programı kaldırmamda yardımcı olacak herkeze binlerce kere teşekkür ederim.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Amacı bu olan bir programa saçma demen daha saçma değil mi?
Programın adıyla internette araştır, bir şekilde yönetim kısmına nasıl geçeceğin bir yerlerde yazar. Gir deaktif et, sil, yeniden başlat.

SerhanRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aynı ben :D Afedersiniz Ama Lanet bir şey Bu Win 10 PC İse Tek Çözüm Format Banada Oldu Bu Temiz Kurulum Yap Dye Yedek Alıp

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Amacı bu olan bir programa saçma demen daha saçma değil mi?
Programın adıyla internette araştır, bir şekilde yönetim kısmına nasıl geçeceğin bir yerlerde yazar. Gir deaktif et, sil, yeniden başlat.
İnternetten araştırıp da buraya geldim.O yüzden google ne işe yarıyor diyecekler çıkış tuşuna basabilir mi lütfen.

Aynı ben :D Afedersiniz Ama Lanet bir şey Bu Win 10 PC İse Tek Çözüm Format Banada Oldu Bu Temiz Kurulum Yap Dye Yedek Alıp
Windows 8 kullanıyorum.

SerhanRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamam hocam anlıyorum.Bir gün sizde böyle bir duruma düşün bende size böyle diyeyim.
Gülme komşuna gelir darısı başına.
Bunları geçtim de bu programı kaldırmak için denetim masasında olması gerekmiyor mu ?
Hayır gerekmiyor programın arayüzünu (Shift+Çift Click) Aç orda boot lu secenekler var en alltakini sec ok and restarta bas yeniden baslicak setubundan kaldirican

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bendede olmuştu hitman pro yükle sorun çözüluyor
Nasıl yani ? Programın indirme linkini atar mısın ? Birde son olarak nasıl kullanacağım o programı :/ :C

Hayır gerekmiyor programın arayüzünu (Shift+Çift Click) Aç orda boot lu secenekler var en alltakini sec ok and restarta bas yeniden baslicak setubundan kaldirican
Programın arayüzünü açmak için şifre istiyor bende şifremi unuttum :(