Bu Sunucu Tutar Mı ?

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba forum.İleride büyük bir projeye başlamak istiyorum fakat o kadar emek boşa gitmesin sonradan diye size sormak istiyorum.Sunucuda Flan's Mod olacak.Unturned'deki gibi büyük bir alanda birbirimizi yenmeye çalışacağız.Şehirin belirli yerlerinde ise sandık ve Flan's Mod'un eklediği kutular bulunacak.Ve bunlardan item alıp kendimizi geliştireceğiz.Aynı zamanda silah modefiye kutusu ile silahlarımızı modefiye edip araç kutusuyla ise sandıklardan bulduğumuz araç parçalarını kullanarak araç yapacağız.Siz olsanız böyle bir serverde oynar mısınız ? (Build'lere çooook önem vereceğiz.)

Son düzenleme:

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Ruh hali
Bilmem ki ne desem bilemedim şimdi :I

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bence tutmaz gereksiz bir server olur bir de unturned gibi yapıcaksan 1-5 plugin yetmez zaten unturned zevkini minecraft da çıkaramazsın skript yazmayı biliyorsan tutar bu iş pluginlerle olmaz

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence tutmaz gereksiz bir server olur bir de unturned gibi yapıcaksan 1-5 plugin yetmez zaten unturned zevkini minecraft da çıkaramazsın skript yazmayı biliyorsan tutar bu iş pluginlerle olmaz
Zaten sw için özel skriptler ayarlayacağım.+ Sw modlu olacak.+ Chest plugini iptal.

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben tutmaz diye düşünüyorum. Daha doğrusu yapamazsınız.

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Tutabilir ama tek bunla tutacağını sanmıyorum. + şeyler ekleyebilirsin.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yaparsan ben oynarım açıkçası. :D

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nereden biliyorsun yapamayacağımızı ? Ayrıca kaba olmana gerek yok.

Timam :(
İlk mesajım tamamen saygı kuralları çerçevesindeydi ve senin argo kullanımın sebebiyle uslubumu sertleştirdim.[DOUBLEPOST=1409765400,1409765344][/DOUBLEPOST]Ve yapamayacağınızı düşündüğüm için yapamazsınız dedim.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Chest olayı tutmaz. Çok klasik. Böyle yerde itemler olsun chestler değil teker teker toplayalım.