Bu Tür Fantastik Şeyler Skript İle Nasıl Yapılır Yav ?

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
Kafalarında 'loop yapıyo blok koyuyo' gibi mantık kuran üyelerimize benden mesaj.
'Her şey bir ilizyondan ibaret, aslında hiç biri gerçek değil.'
Ayrıca çember yada çember ile şekiller çizmek için pi sayısı ile hatrı sayılır bi vakit geçirmeniz lazım.
Skript ile buna ulaşabileceğiniz en yakın seviye:
Keşke o ilizyonu bizde yapabilsek :) işte ozaman daha eğlenceli olucak
Birde Skriptle Yapıyormuş Vay be :D kodların 1-2 tanesini görebilsem çok güzel olurdu

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kafalarında 'loop yapıyo blok koyuyo' gibi mantık kuran üyelerimize benden mesaj.
'Her şey bir ilizyondan ibaret, aslında hiç biri gerçek değil.'
Ayrıca çember yada çember ile şekiller çizmek için pi sayısı ile hatrı sayılır bi vakit geçirmeniz lazım.
Skript ile buna ulaşabileceğiniz en yakın seviye:
Loop yapıyo blok koyuyo .--.

ByNovem

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar onlar skriptle olabilirmi yeni versiyonlarda bilmiyorum şuanda java ile çalışıyorum. Ama eski videom vardı hatta eski skriptlerim diye burayada koydum konuyu ordaki her kodu.
Buradaki her şey skriptti.Hatta diğer videoda var stevelerin başına gelebilecekler onlarda skript.

MehmetBatınMuştu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar onlar skriptle olabilirmi yeni versiyonlarda bilmiyorum şuanda java ile çalışıyorum. Ama eski videom vardı hatta eski skriptlerim diye burayada koydum konuyu ordaki her kodu.
Buradaki her şey skriptti.Hatta diğer videoda var stevelerin başına gelebilecekler onlarda skript.

Dostum Örnek Bir Kod Var mı Elinde ?