Bu Virüsten Nasıl Kurtulurum

Kutay_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Bilgisayarımın rutin taramasını yaparken Virus.Ramnit adlı virüsün tüm dosyalarıma bulaşmış olduğunu gördüm çözümünü bilen var mı ?

Taramadan bir parça ;

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Avast sanırsam dosyalardan virüs kodunu siliyordu ama %100 çalışır mı bilmem.

Kutay_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Avast Indir Full tarat Sonra

Baslat Gel MsConfig Yaz Başlatma Kısmına Gel Bütün Tikleri Kaldir Pc'Ye Res At ^^ Sadece Bir Taktik

Sadece dumprep 0 -k açık zaten

Avast sanırsam dosyalardan virüs kodunu siliyordu ama %100 çalışır mı bilmem.

Avastı deneyeceğim şu an Malwarebytes Anti-malware ile taratıyorum sistem dosyaları,java,win movie maker'a bile girmiş bu virüs şu an 750 virüs var ve artıyor.

Win 8.x ise otomatik format özelliği var tek çare o bence.

Windows XP SP3 :D

Bence Yac kullan çok işe yarayan bir program

YAC'ın kendisi virüs :olgun:

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7

Avastı deneyeceğim şu an Malwarebytes Anti-malware ile taratıyorum sistem dosyaları,java,win movie maker'a bile girmiş bu virüs şu an 750 virüs var ve artıyor.

Malwarebytes ile en az 1000 virüs bulmaşsa enes değil... (Belki bulmayabilir :()

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

Malware-Bytes hepsini siler sıkıntı yapma sen, bu arada ilk defa YAC'ın nasıl bir program olduğunu bilen birini görüyorum, şu an çok mutluyum.

Kutay_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bunlar önemli şeyler mi ? (WINSETUP ve Local'de olanlar) ona göre silmeye başlayacağım

[DOUBLEPOST=1424727820,1424727200][/DOUBLEPOST]HKLM\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\SHAREDDLLS|C:\PROGRAMFILES\COMMONFILES\INSTALLSHIELD\PROFESSIONAL\RUNTIME\10\00\INTEL32\IKERNEL.DLL
HKLM\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\SHAREDDLLS|C:\PROGRAMFILES\COMMONFILES\INSTALLSHIELD\PROFESSIONAL\RUNTIME\10\00\INTEL32\ISCRIPT.DLL
HKLM\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\SHAREDDLLS|C:\PROGRAMFILES\COMMONFILES\INSTALLSHIELD\PROFESSIONAL\RUNTIME\10\00\INTEL32\IUSER.DLL
HKLM\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\SHAREDDLLS|C:\PROGRAMFILES\COMMONFILES\INSTALLSHIELD\PROFESSIONAL\RUNTIME\11\50\INTEL32\IKERNEL.DLL
HKLM\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\SHAREDDLLS|C:\PROGRAMFILES\COMMONFILES\INSTALLSHIELD\PROFESSIONAL\RUNTIME\11\50\INTEL32\ISCRIPT.DLL
HKLM\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\SHAREDDLLS|C:\PROGRAMFILES\COMMONFILES\INSTALLSHIELD\PROFESSIONAL\RUNTIME\11\50\INTEL32\IUSER.DLL

Bunlarda önemlimi bilmiyorum ( Bilgisayarın içiyle hiç alakam yok )

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Bu arada Avastin baslangic taramasi ozelligiyle Windows acilmadan tarama yapip kokunu kaziyabilirsin.

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi