ByVandetta
BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
- En iyi cevaplar
- 0
şu an birşeyi yok idare ediyor kapanma sorunu olursa 2 3 üflüyorum falan sıkıntı yok .D
şu an birşeyi yok idare ediyor kapanma sorunu olursa 2 3 üflüyorum falan sıkıntı yok .D
ehuehueeuheu tabikisie tabi türk çözümü .D
Yav Canımı Çektirdin.Ha bir de şey vardı, pek garip değil ama...
Arkadaşla oteldeydik, arkadaş çıkardı bir paket çokellalı püzkevit (hani eskiden vardı ya kocaman yuvarlak iki püskevit arası çikolatalı krem, hatta çiçeğe benzer biraz şekli) yedik falan işte. Sonra "Hewal föşixlik yapma, yatak ölmiştir kırıntıdan lo" dedim sonra gördüğü ilk kırıntıyı tutup masaya fırlattı, kırıntının masaya deymesiyle, büyük bir şeyin düşme sesinin gelmesi bir oldu. 3-5 saniye birbirimizi baktık sonra kahkaha attık
goodmemories
iyi bir şey değil buKuzeninin Sana Yürümesi? Vay Be :ASDA Biz Yürümeye Kalksak .....
Benim Sevgilime Dayım Yürüyodu :/iyi bir şey değil bu![]()
dabbe ayağıBattaniyenin altına girerken ayağımın dışarıda bıraktığımda hissettiğim o ürpertici his.
Battaniyenin altına girerken ayağımın dışarıda bıraktığımda hissettiğim o ürpertici his.
Dostum rüyanda bu adam var mı acaba?Anlamsız bir rüyayı yıllarca üst üste görmek ve halen görüyorum ne manaya geldiğini daha anlamadım. Rüya hiç değişmiyor, her defasında her ayrıntısıyla aynı :hmm:.