Bu Zamana Kadar Yaşadıgınız En Garip Olay Ne?

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ha bir de şey vardı, pek garip değil ama...

Arkadaşla oteldeydik, arkadaş çıkardı bir paket çokellalı püzkevit (hani eskiden vardı ya kocaman yuvarlak iki püskevit arası çikolatalı krem, hatta çiçeğe benzer biraz şekli) yedik falan işte. Sonra "Hewal föşixlik yapma, yatak ölmiştir kırıntıdan lo" dedim sonra gördüğü ilk kırıntıyı tutup masaya fırlattı, kırıntının masaya deymesiyle, büyük bir şeyin düşme sesinin gelmesi bir oldu. 3-5 saniye birbirimizi baktık sonra kahkaha attık :D

goodmemories

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
Ha bir de şey vardı, pek garip değil ama...

Arkadaşla oteldeydik, arkadaş çıkardı bir paket çokellalı püzkevit (hani eskiden vardı ya kocaman yuvarlak iki püskevit arası çikolatalı krem, hatta çiçeğe benzer biraz şekli) yedik falan işte. Sonra "Hewal föşixlik yapma, yatak ölmiştir kırıntıdan lo" dedim sonra gördüğü ilk kırıntıyı tutup masaya fırlattı, kırıntının masaya deymesiyle, büyük bir şeyin düşme sesinin gelmesi bir oldu. 3-5 saniye birbirimizi baktık sonra kahkaha attık :D

goodmemories
Yav Canımı Çektirdin.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Anlamsız bir rüyayı yıllarca üst üste görmek ve halen görüyorum ne manaya geldiğini daha anlamadım :D. Rüya hiç değişmiyor, her defasında her ayrıntısıyla aynı :hmm:.

Serious

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Geceleyin gelen cinin bana meydan okuması ve benim de onu masa da yenmem neticesiyle gitmesi. E, tabi gitmeden önce biraz sohbet ettikte. O günden sonra da izlediğim bir videoda adam telefonu açıyordu ve öleceksin yazıyordu. Tam o yazıyı gördüğüm anda elektrikler kesildi :D Arada sırada böyle saçma sapan olaylar yaşıyorum...