lucid rüya görmeyi deneyebilirsin. Oldukça iyi yaparsın senİstediğim Rüyayı İstediğim zaman görmem ve o rüyada crysis oyununu baştan sona bitirmem
Birde rüyamda mc deydim karşımda hero maden kazıyodu onu x ray dan izliodum :hmm:
Orasını bende çözebilmiş değilim ama genelde şöyle oluyor. Mesela bi grüya gördüm hoşuma gitti uyandığımda ne göz ne hareket tekrar yatıp onu hayal edince rüya oluo sonra FREE TİME oluom@bartuceylan o adama rastlamadım. Bu bilgin için teşekkür ederim. Gerçekten bu adamı rüyasında gören birçok insanın olması ilginç, belkide bir toplumda bu yüze benziyen (genetik olarak) birçok yüz varsa insanlar bunu görüyor olabilir. Bu da ilginçmiş
@bikkik bunun metodunu keşfettim. Sabah kalktığında, rüyada görmek istediğin ile ilgilen (fotoğraflarına bak, düşün vs.), gece yatmadan 2-3 saat önce ilgilen ve başını yastığa koyunca onu düşünerek uykuya dal. Bunu yapınca bende işe yarıyor. Peki sen bunları yapmadan isteğin rüyayı direk görüyor musun? Sanıyorum bu zihin gücüyle ilgili bir olay.