Bu Zamana Kadar Yaşadıgınız En Garip Olay Ne?

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstediğim Rüyayı İstediğim zaman görmem ve o rüyada crysis oyununu baştan sona bitirmem
Birde rüyamda mc deydim karşımda hero maden kazıyodu onu x ray dan izliodum :hmm:

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
@bartuceylan o adama rastlamadım. Bu bilgin için teşekkür ederim. Gerçekten bu adamı rüyasında gören birçok insanın olması ilginç, belkide bir toplumda bu yüze benziyen (genetik olarak) birçok yüz varsa insanlar bunu görüyor olabilir. Bu da ilginçmiş :)

@bikkik bunun metodunu keşfettim. Sabah kalktığında, rüyada görmek istediğin ile ilgilen (fotoğraflarına bak, düşün vs.), gece yatmadan 2-3 saat önce ilgilen ve başını yastığa koyunca onu düşünerek uykuya dal. Bunu yapınca bende işe yarıyor. Peki sen bunları yapmadan isteğin rüyayı direk görüyor musun? Sanıyorum bu zihin gücüyle ilgili bir olay.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@bartuceylan o adama rastlamadım. Bu bilgin için teşekkür ederim. Gerçekten bu adamı rüyasında gören birçok insanın olması ilginç, belkide bir toplumda bu yüze benziyen (genetik olarak) birçok yüz varsa insanlar bunu görüyor olabilir. Bu da ilginçmiş :)

@bikkik bunun metodunu keşfettim. Sabah kalktığında, rüyada görmek istediğin ile ilgilen (fotoğraflarına bak, düşün vs.), gece yatmadan 2-3 saat önce ilgilen ve başını yastığa koyunca onu düşünerek uykuya dal. Bunu yapınca bende işe yarıyor. Peki sen bunları yapmadan isteğin rüyayı direk görüyor musun? Sanıyorum bu zihin gücüyle ilgili bir olay.
Orasını bende çözebilmiş değilim ama genelde şöyle oluyor. Mesela bi grüya gördüm hoşuma gitti uyandığımda ne göz ne hareket tekrar yatıp onu hayal edince rüya oluo sonra FREE TİME oluom :D her şeyi yapabilion mesela ses duvarını patlatıp o hızda koşmak gibi ( genelde rüyalarımda böyle oluyor )

Roncho

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
10 Saat Uyku = 10 Saniye Rüya [Daha Uzun Görürsek Ruhumuz Bedenimizi Terk Ediyor Yani Ölüyoruz]----İnsan

3 Ay Uyku = 92 Gün = 2208 Saat = 2208 Saniye Rüya = 36,8 Dakika Rüya ------ Ayı

Açıklanamyan Bilimsel Olaylar.
Hepsi Amerikan Oyunları

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Gece yataktayken, dolabım kendi kendine açılıp kapanmıştı. İçindeki bir şey düşüp kapağına çarptı sanırım ancak, ertesi gün dolabı açtığımda bir şey düşmüş gibi durmuyordu. Hala sebebinden emin değilim.
Ürkütücüydü...