Bütün Soruları Buraya Alalım! En Geniş Soru-Cevap Rehberi! [Rehber]

Bu Konu Yararlı Oldu Mu?

• Kullanılan toplam oy
    19

Baphomet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar, Buraya Sorunuzu Ya Da Sorununuzu Yazabilirsiniz.
Cevabınız En Kısa Süre İçerisinde Verilecektir. Merak Ettiğiniz Her Şeyi Sorabilirsiniz.
Lütfen Saçma Sorular Yöneltmeyiniz...

pasi123

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
PlotMe plugini yüklü, MultiVerse yüklü. /mv create komutuyla dünyayı kuruyorum, plotworld dünyasına ışınlandığımda normal bir dünya oluyor hiç arsa olmuyor.

Baphomet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Plotme Yüklü İse:| ./mvc plotworld normal -g PlotMe |yaz.[DOUBLEPOST=1384091953,1384091840][/DOUBLEPOST]PlotMe nin "M" sini küçük yazarak da deneyebilirsin.

Baphomet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hatanı Tam Olarak Buraya Yazabilir misin? Ve Hatayı Nerde Veriyor. Lütfen Bizi Bu Konuda Aydınlat. Ne Kadar Fazla Bilgi, O Kadar Yardım :/ :)

pasi123

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hatam şu, kurduğum arsa dünyası normal bir flat dünya olarak geliyor.

Baphomet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer PlotMe Yüklü ve Multiverse Core Yüklü İse: ./mvc plotworld normal -g PlotMe yaz. ama nokta olmadan. Olması Lazım. Yoksa Teknik Bir Hatadır. Bana Bildir. Daha Fazla Bilgi İle.[DOUBLEPOST=1384191422,1384191331][/DOUBLEPOST]Eğer Hala Olmuyorsa, Plotme yi Plugins klasorunden sil, (Jar Ve Dosyayı). Sonra Tekrar Yükle.[DOUBLEPOST=1384715139][/DOUBLEPOST]Eee Sorunu Olan Yok Mu?

sofor24

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kardeslerim ben sadece bir yerde nasil kit verebilirim mesala kit pvp gibi lutfen cevap

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Nasıl okuldan kaçarım ?
1.)1.7.2 elmas,altın vb. en çok hangi katta bulunuyor?
2.)Hiç büyü kitabı bulamıyorum.

Baphomet

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
:D
1) 24-2
2) Bulursun Merak Etme :D
3) Tebeşir Tozunu Azcık Su İle Karistir, Sonra Onu İç. Ama Çok Fazla Olmasın, En Fazla 2gr. Sonraki Gun Bi Bakmıssın Hastasın. En Fazla 2 Gun Surer. :D

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Şaka yaptım ben okulun en çok kaçanı olmuşum 30 kere kaçmışım devamsızlık ise 1 gün :D