Bugün Açılacak Olan Serverime ALım

Furkii1905

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SkyBlock Serverime Spawn Yapan Builder Lazım
Alım İçin Gereken Forum:
Builder:
Ad:Furkan
Soyad:Akbıyık
Skype (Gerekli!):Furkan Reis Akbıyık
Kaç Senedir Minecraft Oynuyorsun:3
Builderlik Tecrüben (% ile):%97
============================
Rehber:
Ad:Furkan
Soyad:Akbıyık
Skype (Gerekli!):Furkan ReisAkbıyık
Oyunculara nasıl Davranırsın:bana kotu davrananı uyarırım tekrarlarsa kötü davranabilirim ama ilk önce sana sölerim

YSF007

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
√ Adınız ve Soyadınız; Umut Uçar
√ Yaşınız - Doğum tarihiniz; 11√2005
√ Yaşadığınız yer;Adana
√ İletişim adresiniz;Skype: umutkaptains
√ [Mimar] Buildiniz'den bir kaç tane resim;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
1 tane bulabildim sslerde format atıldıda k.b
√[Grafiker - Tasarımcı]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

5 server açtım forumdada saten var konuları istersen atabilirim 2 kere ortak başmod mod builder usta rehber rehber youtuber vs.
√ Daha önce yer aldığınız Sunucular - Takımlar veya projeler√ UltimateSurvival√UltimatePVP√Rainbox√WarriorGame√FairyCraft√ Daha Çok Varda Bay Unuttum
√ Kendinizden bahsedin; 11 yaşındayım günde 6√7 saat onlineyim Oyun Oynamayı Çok Severim İntro √ Mc Kanal Resmi wb yapabilirim bana küfür edilmediği takdirde küfür etmem ama aileye söverlerse o başka Baya Tecrübeliyim√ 4 yıldır Mc Oynuyorum √ İstersen İntro Kanal Resmi vs. Yapabilirim Yani Tecrübeli Ve İyi Biriyim
√ Neden seni seçmeliyim√ 4 yıldır build yapıyordum baya iyiyim serverinde Güzel Gibi Sıkısın Gibi Gördüm seni Tutuyorum seni Ben Çok iyiyimdir Arkadaşlarıma Sorabilirsin
√ Serverime Ne Yenilikler Getirebilirsin√ Build√Komut Bilgim İyidir√Oyuncularla Aram İyidir√Online Oyuncu Çekebilirim
√ Pvpen Nasıl √ 4 yıldır Mc Oynuyorum Arkadaşım Resilience Açıyor elmas set bende elmas setim onu kesiyorum√İyi Denilebilir√
√ Hangi Kanalları Takip Ediyosun√ Burak Oyunda √ Cyberrulz √ ismetrg √ Batuhan Çelik √ Koca Karı Ansiklopedisi √ *************√Gereksiz Oda
ADMİN VEYA BUİLDER OLABİLİR
Kardes Buildin HOSUMA GİTTİ BİZİM TEAMA KATİL TECRUBELİYİZ BİZ SKYPE EKLE Reis.1325

prohalkan27

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Rehber alımı değilde Admin yada daha doğrusu yetkili alımı mevcut mu acaba?
Kişisel bilgilerim ve Minecraft Geçmişim aşağıda:

Minecraft'a 2012 yılında başladım ve yaklaşık 2 ay ara vererek oynamaya devam ettim. Bu ilk yetkili oluşum olmuyacaktır yaklaşık 20 sunucuda adminlik "OP yetkim olarak" yaptım. Oynadığım hiçbir sunucuda adminlikten yada builderlikten atılmadım. Hiçbir oyuncuya edit item vermedim gereksiz yere ban veya mute atmadım. Oynadığım sunucuda oyuncularla muhattap olup 1 - 2 oyuncu seçip bana yaklaşmasına izin veririm genelde çünkü bu oyuncular bana oyun içi istihbarat sağlıyorlar kimin hile kullandığını kimin küfür ettiğini veya ben yokken servere giren reklamcı olduğunda direk bana haber veriyorlar. Gelelim yaşıma :) Bu ekim ayında 20 yaşımı dolduracağım 21 den gün alacağım forumda 19 bittiği için 19 yazıyor ama yıl olarak 20. yaşımın içindeyim. Skype adresim mevcuttur ve bilgisayarda olduğum sürece (Günde 8 - 9 saat ile 12 - 14 saat arası değişiyor) Skype adresime 10 dakikada bir kontrol ediyorum.

Eğer Rehber değilde yetkili alımı yaparsanız bu skypeyi ekleyin SametinEvis27

xlsonsss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Builder:
Ad:Baran Orkun
Soyad:(yazmak istemiyorum)
Skype (Gerekli!):Baran Orkun-Online
Kaç Senedir Minecraft Oynuyorsun:3-4 yıldır
Builderlik Tecrüben (% ile):%98