Build Geliştirmek!

BenZikriptiAzBiliom

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnceleyen/Okuyan moderatörler için konuyu yanlış yere açmış olabilirim, silmek yerine taşırsanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, Ben BenZikriptiAzBiliom
Minecraft sunucusu açmayı düşünüyorum
Skripter ve Pluginerimiz mevcut ama Builderimiz yok, Buildler içinde para ödemek istemiyoruz,
Bu konumda sizlere bir kaç soru sorucam buildle ilgili yardım ederseniz sevinirim.

İlk Sorum:
Bazı build konularını okuyorum ve yorumlarda "Güzel organic" gibi şeyler görüyorum, Organic nedir ?

2. Sorum:
Buildimi geliştirmek için neler yapmalıyım ?

3. Sorum:
Sizce normal bir spawnı yapmak (factions) ne kadar sürer ? 2 Saat'de bitirdiğim için mi güzel olmuyor ? Yoksa günler mi alması gerekiyor ?

Bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim.
İYİ GÜNLER, İYİ FORUMLAR!

Eirenes

HAYLAZ
En iyi cevaplar
0
Organic;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bunun gibi şeylere deniyor.
Geliştirmek için ise Desen Çalış.
Not;Organic Yapmaya Çalışma Yapamazsın bence, çünkü daha türkiyede doğru düzgün organic yapan birisi yok, Eriny vardı fakat yok artık.

BenZikriptiAzBiliom

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapıtlarını geliştirmek için doğallığa ve fiziğe önem vermelisin.
fizik nedir lo desem ? :/

Organic;
Not;Organic Yapmaya Çalışma Yapamazsın bence, çünkü daha türkiyede doğru düzgün organic yapan birisi yok, Eriny vardı fakat yok artık.
Yani organic dediğimiz şey kendine özgün ev gibi şeyler haricinde yaptığın şeylermi oluyor anlamadım :/

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Organik mimarinin bir çeşiti gibidir Mesela bir dinazor yada bir kelebek
2. Daha çok build
3. Günlerin almasına gerek yok sen bir depo gibi evler vs vs yap bir kenara kullanmak için koy ondan sonra faction spawnın olacağı yeri hazırla duvarlar yap falan filan. Hızlı olmasını istiyorsan önceki buildlerdeki bazı yapıları kullanabilirsin
@bydemir06 @Eirenes @OlymposBekir

BenZikriptiAzBiliom

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Organik mimarinin bir çeşiti gibidir Mesela bir dinazor yada bir kelebek
2. Daha çok build
3. Günlerin almasına gerek yok sen bir depo gibi evler vs vs yap bir kenara kullanmak için koy ondan sonra faction spawnın olacağı yeri hazırla duvarlar yap falan filan. Hızlı olmasını istiyorsan önceki buildlerdeki bazı yapıları kullanabilirsin
@bydemir06 @Eirenes @OlymposBekir
Yani şunumu diyorsun, mesela ev kale falan yapayım spawn yapacağım zaman onları schematic olarak mı kullanayım ?

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Organic;
Halı deseniyle yapılar yapmaktansa detaysız ve basit yapılardan başlarsın, premiumun varsa mesaj at yabancı akademi adresleri verebilirim. @BenZikriptiAzBiliom

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Organicin kelime anlamına inersek,organik doğal.Yani vücüdumuz veya vücüdlar.Minecraftta organic yapmak için kıvrımsal shapeler kullanılır.Mesela insan yaparken kaslarına dikkat edilir.Organic yapabilen kimse şu an yok türkiyede ben ve 2 arkadaşım dışında,kendi görüşümce.Kendini Medieval victorian tarzlarında geliştirdikten sonra organic denemeni tavsiye ediyorum yapılarına ayrı bir hava katar.Organici tabi sadece yok hayvandır,insandır diye de düşünme normal yapılardada kullanabilirsin.Örnek verirsek bu sıralar canım sıkılılnca yaptığım şişko bir amcamızın vücudu:

Ben canım sıkıldığı için elle yaptım sen voxel felan kullanabilirsin denemek istersen

Son düzenleme:

BenZikriptiAzBiliom

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Organicin kelime anlamına inersek,organik doğal.Yani vücüdumuz veya vücüdlar.Minecraftta organic yapmak için kıvrımsal shapeler kullanılır.Mesela insan yaparken kaslarına dikkat edilir.Organic yapabilen kimse şu an yok türkiyede ben ve 2 arkadaşım dışında,kendi görüşümce.Kendini Medieval victorian tarzlarında geliştirdikten sonra organic denemeni tavsiye ediyorum yapılarına ayrı bir hava katar.Organici tabi sadece yok hayvandır,insandır diye de düşünme normal yapılardada kullanabilirsin.Örnek verirsek bu sıralar canım sıkılılnca yaptığım şişko bir amcamızın vücudu:

Ben canım sıkıldığı için elle yaptım sen voxel felan kullanabilirsin denemek istersen
resim gözükmüyor

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle mimari yeteneğini geliştirmek için gerçek hayattan esinlenerek bir yapı yap onu zihninde daha güzelleştir.

Son olarak spawn yaparken ise değişik bir tür dene onu hemen bitirmeye çalışma yoksa bazı şeyleri eş geçersin spawn bittiği zaman üzerinden bir iki kere gözetle hata var mı yoksa yok mu? Bak.