Buildimi Nasıl Geliştiririm.

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ta yaptığım yapılar gerçekten çok kötü ve ben yapılarımı geliştirmek istiyorum. Konuda bunun gibi bir kaç konu açılmış. Genellikle hep aynı şeyler. Bir map indir orada güzel olan şeyleri değiştirerek haritana ekle vb. Ancak ben bu yöntemle değişiğini yapamıyorum. Yaparsam aynısı oluyor. Youtube'de de buildle ilgili videolar vardı ama hiçbiri bana yardımcı olmadı. Sizce ne yapmalıyım, ne önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler, Hayırlı Ramazanlar!

AnadoluHost*Eski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba, minecraft birazda hayal gücünüze dayalı bir oyun olduğu için bence bir yapıya başlamadan önce kaba taslak bir hayal etmelisiniz. Renk uyumu gibi şeyleride tutturursanız başarılı olacağınıza inanıyorum, iyi forumlar.

Archtuarek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Creative serverlerde takıl adamlardan destek kendi binalarını yap sonra bitince sil yeniden başka yap öle öle gelişir faydasını görceksin Saol Sanada Hayırlı Ramazanlar :)

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0
Merhaba, minecraft birazda hayal gücünüze dayalı bir oyun olduğu için bence bir yapıya başlamadan önce kaba taslak bir hayal etmelisiniz. Renk uyumu gibi şeyleride tutturursanız başarılı olacağınıza inanıyorum, iyi forumlar.
Yorumun için teşekkürler deneyeceğim.

Creative serverlerde takıl adamlardan destek kendi binalarını yap sonra bitince sil yeniden başka yap öle öle gelişir faydasını görceksin Saol Sanada Hayırlı Ramazanlar :)
Daha önceden adını vermeyeyim bir sunucuda 2 yıldır creative oynuyordum. Destek aldığıma benim yaptıklarımı siliyorduk onların yaptıklarını yapıyorduk. Kısaca onlar yapıyor ben izliyor bana pekte bir faydası olmuyordu.

Archtuarek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yorumun için teşekkürler deneyeceğim.

Daha önceden adını vermeyeyim bir sunucuda 2 yıldır creative oynuyordum. Destek aldığıma benim yaptıklarımı siliyorduk onların yaptıklarını yapıyorduk. Kısaca onlar yapıyor ben izliyor bana pekte bir faydası olmuyordu.
o zmn bişiy diyemem ama bn öle geliştirdim :)

jackjapool

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Filmler İzle Ne Tarz Buildler Yapmak İstiyorsan Felan O Çağ Filmlerini İzle Gerçekten Biraz Etkili Oluyor.Yapıtların Aynısını Nasıl Yaparım Diye Değil Bu Yapıtı Nasıl Değiştirir Nasıl Kendi Hayal Gücüme Uygularım Diye Düşün.Dışarıya Çıktığında Etrafdaki Binalara Yapıtlara Bak Bunu MineCraft'a Nasıl Uyarlarım Diye Düşün.Onun Haricinde Youtube De Videolar İzleyebilirsin Speed Build / Build İn Gamemode Felan Asla Yapılan Yapıtların Aynısını Yapmaya Çalışma O Yapıtı Aklına Getir Aklında Onu Değiştir Kurgula

KenanDemirtaş

Ufkun Ötesinde
En iyi cevaplar
0
Filmler İzle Ne Tarz Buildler Yapmak İstiyorsan Felan O Çağ Filmlerini İzle Gerçekten Biraz Etkili Oluyor.Yapıtların Aynısını Nasıl Yaparım Diye Değil Bu Yapıtı Nasıl Değiştirir Nasıl Kendi Hayal Gücüme Uygularım Diye Düşün.Dışarıya Çıktığında Etrafdaki Binalara Yapıtlara Bak Bunu MineCraft'a Nasıl Uyarlarım Diye Düşün.Onun Haricinde Youtube De Videolar İzleyebilirsin Speed Build / Build İn Gamemode Felan Asla Yapılan Yapıtların Aynısını Yapmaya Çalışma O Yapıtı Aklına Getir Aklında Onu Değiştir Kurgula

++Güncel
Dediklerinizin pek işe yaradığını söyleyemem

DarkAngelLight

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bak build gelişmez. Build özünden gelen birşeydir. Hissedilerek yapılır. Yani onun için yaratılman gerek. Anladın mı?

Archtuarek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Bunun gibileri hayal ediyorum ama olmuyor.
fazla büyük hayal ettimişin

Xematic

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hangi yapı türünü sevdiğini düşün veya, "hangisinden başlarsam en iyi biçimde ilerleyebilirim?" sorusunu sor kendine. O sorunun cevabı çok basit; Ortaçağ...

Minecraft'ta 100'den fazla yapı türü var ve bunlardan en çok alt dala sahip olan yapı türü; "Ortaçağ"'dır. Nordic, Gothic, Fantasy, Steampunk gibi, bir sürü alt dala sahiptir. Ayrıca hepsi, kendine özel ana paletler taşıyabilir veya bazıları "custom" dediğimiz palet özelliğini taşıyabilmektedir. Hepsinin tekniği farklıdır ancak genellikle, detaylar birbirine benzer.
Ortaçağ, çok ünlü olan; "detay ve derinlik" kavramını anlamanda çok yardımcı olur. Detay türleri de değişkenlik gösterir ancak Ortaçağ, temel detayları öğretir.
Ortaçağ türüne hakim olduğunda, "parça detay", "belirgin detay" veya "temiz detay" türlerini denemeni tavsiye ederim.
Bu türün evlerinden başlayarak, yavaşça mega yapıya doğru geçiş yapmaya başla. Hem küçük yapılarda kullanılan normal detayları öğrenirsin, hem de büyük yapılarda, yapıların büyüklüğüne göre detayları ölçmeyi...

Daha anlatılabilecek çok şey var, ancak kısacası, yapı yapma becerini geliştirmek; ilk önce teknik öğrenmeye, sonra da hayal gücüne göre o teknikleri, doğru yerlerde kullanmaya bağlıdır.

Umarım yardımcı olur bu yazdıklarım, iyi forumlar...

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Şöyle güzel bir söz vardır, kolun yoksa biceps şişiremezsin.

(Belki de böyle bir söz yoktur, kimin umrunda ki zaten.)

Hayalgücünü geliştirmeye çalış, egzersizler yap.

Rocco_Can

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dogruyu soylemek gerekirse bu egitim ile olacak bir is degil oncelikle kendinde gercekten bir istek ve hirs bulunmali daha sonra bir builder ile birebir build yaparak anca kendini gelistirirsin.

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rocco_Can

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Bunun gibileri hayal ediyorum ama olmuyor.
Bunlar icin henuz erken sana yardimci olabilecegimi dusunuyorum ornegin ilk olarak kendine kaleler tasarla sonra boyle buildere basla ki boyle buildlere baslaman icin azdahi olsa profosyonel bir build yeteneginin olmasi lazim.

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi