1: Factions 2: WorldEditRanork sorum olucaktı : 1) Bi alana girdiğinizde örneğin pazarda '' bu pazarın sahibi nick '' gibi veya bi alana girince '' buraya hosgeldiniz '' yazısı çıkan pluginin adı nedir ? 2) Maden eventlerinde cevherler karisik yerlestiriliyor bunu sağlayan pluginin adı nedir ? ( örneğin nomercy de öyle )
CB 1.5 daha tam olarak yayınlanmadı. Beta sürüm bittiğinde pluginler güncellenmeye başlar.1.5 Plugin güncellemesi ne zaman çıkar ?
madenleri otomatik yerleştiren ve belirli sürelerde tekrar eski haline döndüren bir plugin var.1: Factions 2: WorldEdit
Teşekkür ederim.Yalnız 1. için bahsettiğim factions değildi size bir ss gösteriyim.Daha iyi anlatmış olurum :1: Factions 2: WorldEdit
2. için world edit demişsin ya nasıl yapılıyor söylermisin ?1: Factions 2: WorldEdit
Set çekerken; "//set <yüzde>%<block>,<yüzde>%<block>" şeklinde atacaksın.2. için world edit demişsin ya nasıl yapılıyor söylermisin ?
Herobrineye özel plugin var onu yüklemen lazım...Herobrineyi nasıl yaratıcaz
Sunucu destekte ayrıntılı konunuzu açın. Burası yeri değilranork beenim serverimde world edit çalismior
Ya işsizlik işteRanork teşekkürler ama bana göre son plugin gereksiz
/gamerule keepInventory true
ile de itemlerin dökülmesi engelleniyor. (gerçi sen biliyosun ama bilmeyenler ve benim gibi plugini indirmeye üşenenler için)![]()
Demesen çocuktur diye takmıycaktım ciddenÖncelikle oyunum orjinal değil belirtiyim.
Pluginler iyi hoş bende kendime server kurmayı (sanırım onu yaptım), w.e kullanayı ve pluginleri denemeyi istiyorum fakat herhangi bir bilgim yok.
Plugin klasörüne atın gibisinden yazılar var acaba sadece orjinal oyunlarda mı oluyor yoksa premiumsuz da yapılabilrmi?
yardımcı olabilicek birisi varsa sevinirim;
NOT: 1.4.7 için...
[email protected]
Şimdiden teşekkürler.
Not: Yaşım 19, çocuktur vb. diyip takmayanlar olabilirsöliyim dedim
![]()
Sunucularda orjinal olmayanlar için yapılan bir ayar bulunmakta, yani buna online mode deniyor. Sanırım asıl fikir çıktığında kendi bilgisayarında denemek için çıkmış ama biz onu kullanarak crackli oyunculara açıyoruz sunucuyuÖncelikle oyunum orjinal değil belirtiyim.
Pluginler iyi hoş bende kendime server kurmayı (sanırım onu yaptım), w.e kullanayı ve pluginleri denemeyi istiyorum fakat herhangi bir bilgim yok.
Plugin klasörüne atın gibisinden yazılar var acaba sadece orjinal oyunlarda mı oluyor yoksa premiumsuz da yapılabilrmi?
yardımcı olabilicek birisi varsa sevinirim;
NOT: 1.4.7 için...
[email protected]
Şimdiden teşekkürler.
Not: Yaşım 19, çocuktur vb. diyip takmayanlar olabilirsöliyim dedim
![]()