Bukkit Eklentileri (Pluginleri) | İsteklerinizi Yazabilirsiniz

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
selam ben yeni bukkit server kurdum da serverde istediğim müziğin çalmasını istiyorum böyle bi plugin varsa paylaşabilirmisiniz ?
Yakınlarda bu konuyla ilgili bende araştırma yapmıştım, WG ye ek bir plugin var ancak 1.5.1 den sonrası için uyumsuz :/
 

[MyM]BrayJademence

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BEN BUKKİT SERVER KURDUM PLUGİNLERİ DE AYARLADIM ÇALIŞIYORDA FAKAT BASLAT.BAT DOSYASINI AÇIYORUM MESELA BİRİNİ REHBER YAPICAM /manuadd AliVeli Rehber YAZIYORUM /manload YAP DİYO (ARE COMMANDS ARE LOCKED DUE TO AN ERROR CHECK TO LOG AND /MANLOAD DİYOR) YAPIYORUM OLMUYO ESKİDEN BÖYLE Bİ HATA YOKTU YENİ OLDU NE YAPMALIYIM.
groupmanager eski sürümdür
 

Umut0909

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ya abi bana rpg plugin lazım serveri tamamen rpg yapmak istiyorum :'( acil yardım edin ya
 

Kaptan88

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba konuyu nereye açacagımı bulamadım o yüzden buraya yazıyorum en uygun yer burası galiba
sorum :
-bukkit server için plugin sürümü 1.2.5 olan veya farklı bir sürümde olabilir.Yeni weaponlar, swortlar, itemler arıyorum.Birkaç mod buldum ama plugin olarak bulamadım istedigim gibi.
örnek olarak "swort art online" modu gibi kılıçlar olabilir.Burda anlatmak istedigim cok farklı özellikte kılıçlar yaylar ve dammage(gücü) olmalı yada dammage ayarlamalarını istedigim gibi yapmalıyımki cok fazla degerli item olmalı.tamamen farklı bir item olması digerinden farklı görünmeside gerekiyor.

Eger bulamıyorsam kendim editleyim dedim ama çok karmaşık geldi bana uzun bir araştırma yaptım bulduklarımı sizlerlede paylaşmak istedim.Yeni silahlarımızı kendimizde yapabiliriz birçok item var ama benim sitedigin gibi degiller.

1--Eger yapabiliyorsak bukkit serverinin içindeki itemleri editleyip bunların görünümünü ve özelliklerini degiştirebilirmiyiz ve yeni bir item oluşturabilirmiyiz.
2--Hazır pluginleri editleyim yeni itemler oluşturabilirmiyiz.
3--Basit java kodlarıyla (burda ingilizcem yetersiz oldugu için yapamadım ) bukkit help ten yapabilirmiyiz. (En önemli kısımda burası türkçe videolar çok az buldugum ve ingilizce videolarlada tam anlayamadıgım için.)
Anlatmak istedigimi umarım anlatabilmişimdir.
Buraya kendi buldugum birkaç plugin kodunuda eklemek istiyorum.Bilgisi olanlanlar yardımını esirgemezler umarım. Konuyu fazla uzatmayayım verilecek cevaplara göre açıklamama ve bilgi paylaşımına devam edecegim.Umarım amacıma ulaşırım.
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.Bol eglenceler dilerim.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.


Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.



Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.


Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.




burda bazı kodlamalar var ama tam anlatımı yok o yüzden yardımızı bekliyorum.Umarım en kısa zamanda yeni videolar eklenir pluginler hakkında.
 

Nefi Mert

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Kardeşim ben boş bir alan açmak istiyorum agaçları kesmek zor oluo yada gamemodeden alan yapmam plugini falan yok mu ya ?
 

Kaptan88

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
WorldEdit ve WorldGuard plugini kodlarıyla çok rahat yaparsın
t ye basıp aşagıdakileri den ama 1 yerine 0 yazarsan siler herşeyi
//wand yazariz elimize gelen balta ile 2 nokta seçilir her zaman

//set 1
2 nokta seçin //set 1 yazın yerde 1 katmanlı alan olusur.

//walls 1
duvar seçili çapraz 2 nokta (1 ise kullanılan malzeme taş yani)[DOUBLEPOST=1368827525,1368804742][/DOUBLEPOST]makeMyItem

yeni itemler ekleme itemlerle carft yapımı ve weapon ekleme item özelliklerini efeck ekleme vs

güzel bir mod buldum çogu kişi çalıştırmış sizlerde deneyip çalıştırırsanız nasıl yaptıgınızı burada anlatın lütfen ben denedim biyerde hata yapıyorum galiba büyük ihtimalle sürümle ilgili kolay gelsin
aradıgım böylebir moddu
modları plugine çevirmişler nasıl yapıldıgını umarın en kısa zamanda paylaşılır yada bukkitte çalıştırmayı.

linki ekledim bakın sizlerde seveceksiniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.


Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.


bukkitte kullanmayı düşündügüm modlar
makeMyItem
AsgardShield
bunları bukkit serverda nasıl calıstırırım
modları plugine çevirebilirmiyiz yoksa modloader ilemi yapmalıyım
yardım edin lütfen.
 
Üst