Bukkit Server

CyberFish

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bukkit server kurdum ama benim modemime bağlı bilgisayarlar dışında hiçkimse servera giremiyo. Örneğin ben ve kardeşim girebiliyoruz ama kendi evindeki arkadaşım bağlanamıyo sorun ne bilen varsa yardım lütfen.[DOUBLEPOST=1393344389,1393343988][/DOUBLEPOST]Server ayarlarımda bu şekilde. Server İpde de laptobumun ipv4 adresi yazılı.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1393346959][/DOUBLEPOST]Güncel. Arkadaşlar destek lütfen.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ağnın yerel olmayan kişilere sunuşası için port açmanız gerekir. Ama arkadaşınızın girerken aldığı hatayı yazarsanız daha fazla ayrdımcı olabilirlm.

CyberFish

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucuya Bağlanılamadı
Connection Timed Out:Connect
Hatası alıyo ama ben panelimden girmeye çalıştığını görebiliyorum. Hatta İp si yazıyo yanındada lost connection yazıyo.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sunucuya Bağlanılamadı
Connection Timed Out:Connect
Hatası alıyo ama ben panelimden girmeye çalıştığını görebiliyorum. Hatta İp si yazıyo yanındada lost connection yazıyo.
Portunuzun açık olduğundan ve hiçbir program tarafından engellenemdiğinden emin olun. (Anti Virüs programı veya Windows Güvenlkik duvarı gibi)

CyberFish

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Antivirüsüm yok güvenlik duvarında ise bütün javalara izin verdim. İşte Güvenlik Duvarı izinlari bu şekilde.
[DOUBLEPOST=1393661604,1393432579][/DOUBLEPOST]Güncel.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
O zaman PORT forwarding (port açma) yapın sorun kalmıyacağına eminim

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

CyberFish

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Güncel.[DOUBLEPOST=1393785524,1393770617][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar server başlarılıncada böyle oluyo bude bi sorun var mı?
[DOUBLEPOST=1393786187][/DOUBLEPOST]Hala çözülemedi arkadaşlar yardım lütfen hala çözülemedi.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hayır bunda bir sorun yoktur. O sadece online mode hakkında bilgi veren bir uyarıdır.

CyberFish

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Peki neyde sorun var port falan da hata vermedi kaç haftadır uğraşıyorum hiçbi sonuca ulaşamadım.

CyberFish

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Buraya bakarak neyi kontrol ediyorum. Biraz daha ayrıntı verebilir misin. Port number:80 yazıyo.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
İp kısmına sunucunuzun ip sini port kısmına da sunucunuzun portunu yazmalasınız. Yani sunucunuz açıkken;
ip: 192.168.2.154
port: 25565