Port 25565 is closed on 'İPv4 ip'im' yazdı şimdide.Sunucunuzn açıkken şu bilgiler ile deneyin. Browser ip'niz ile denemeyin.
Port 25565 is closed on 'İPv4 ip'im' yazdı şimdide.Sunucunuzn açıkken şu bilgiler ile deneyin. Browser ip'niz ile denemeyin.
Portunuz kapalı.Port 25565 is closed on 'İPv4 ip'im' yazdı şimdide.
Yani ne yapmam lazım bide ben 25565 diye 2 tame port açmıştım internet sayfamdan onları kapatıp deniyim mi?Portunuz kapalı.
İktane açmanıza gerek yok hem TCP hemde UPD protokollerini destkeleyen tek bir seçenek var di,ye biliyorum. Ancak tek seneçnek yoksa iki tae açılır. Port'u doğru açtığınızdan emin olun.Yani ne yapmam lazım bide ben 25565 diye 2 tame port açmıştım internet sayfamdan onları kapatıp deniyim mi?
asıl browser ipsini yazması gerekmiyor mu?Sunucunuzn açıkken şu bilgiler ile deneyin. Browser ip'niz ile denemeyin.
Hayır sunucun ip sini yazmalı. Zaten o browser ip sini static değildir zaten o yüzden external oalrak da geçer. Bir çeşit "gösterilen IP" olsada her oturum kapatıldığında değişir bu yüzden sunucuların bir static IP üzerine kurulması gerekir.asıl browser ipsini yazması gerekmiyor mu?
yada doğru söylenişi ile external ip
Hocam fakat siz diyorsunuz ki internal ipyi yazın iyi de adından belli değil mi? "Internal" yani içeriye dönük. Dışardan birisi bu ipyi algılayamaz. O makine de siz hangi portları arsanın da kapasanız da firewalldur şudur budur aynı sokakta olsanız dahi internal ip bir işe yaramaz sadece sen ve evdeki küçük kardeşin kendi bilgisayarından girebilir.Hayır sunucun ip sini yazmalı. Zaten o browser ip sini static değildir zaten o yüzden external oalrak da geçer. Bir çeşit "gösterilen IP" olsada her oturum kapatıldığında değişir bu yüzden sunucuların bir static IP üzerine kurulması gerekir.
Durum statik IP'ler için biraz daha faklı çünkü statik IP'lerin dış ve iç Ileri aynı bu yüzden sabit IP deniyor. Ama static IP dışında hiçbir IP'den sunucu kurmadım yani sizin dediğinizde doğru olabilir çünkü ben denemedim.Hocam fakat siz diyorsunuz ki internal ipyi yazın iyi de adından belli değil mi? "Internal" yani içeriye dönük. Dışardan birisi bu ipyi algılayamaz. O makine de siz hangi portları arsanın da kapasanız da firewalldur şudur budur aynı sokakta olsanız dahi internal ip bir işe yaramaz sadece sen ve evdeki küçük kardeşin kendi bilgisayarından girebilir.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
galiba yanlış anlaşılıyorum internal ip sizin bilgisayarınızın modem tarafından belirlenen sadece o ağ için geçerli olan bir kimliktir aslında.Durum statik IP'ler için biraz daha faklı çünkü statik IP'lerin dış ve iç Ileri aynı bu yüzden sabit IP deniyor. Ama static IP dışında hiçbir IP'den sunucu kurmadım yani sizin dediğinizde doğru olabilir çünkü ben denemedim.