BukkitGames Yardım

lTrabzonsporl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
HungerGames Server acıcam fakat jar indiriyorum ama içinde ki klasor cıkmıyor onun bi baslatma komutu varmı The BukkitGames isimli klasoru nasıl ortaya cıkaracagım

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Selamlar,
Allah'ın izni ile çıkar o 30 dakika sonra.
Dalga mı geçiyorsun kardeşim, bize en son server.log'unu, sunucu sürümünü söylersen yardımcı olabiliriz.
İyi Forumlar.

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Eklenti ve sunucunun sürümü ne?

lTrabzonsporl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Selamlar,
Allah'ın izni ile çıkar o 30 dakika sonra.
Dalga mı geçiyorsun kardeşim, bize en son server.log'unu, sunucu sürümünü söylersen yardımcı olabiliriz.
İyi Forumlar.
sunucu surumu 1.8.x server baslatamıyorum server.log nasıl bulacam birde sistem linux yine crafftbukkit veya spigot da baslatıp mı birşeyler yapacaz izlediğim videolarda direk klasor cıkıyor biliyosanız yardımcı olurmusunuz

Eklenti ve sunucunun sürümü ne?
hunger games kurmak için Bukkitgames.jar diye bir şey var videolarda klasorlar var yanlarında o klasoru nasıl cıkarıcam işletim sistemi lınux ama her hangi biçimde biliyosanız bana yardımcı olurmusunuz lütfen

PandaPvv

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba elimde 1.8 bukkitgames 2.0 üstü plugin paketi var içinde kendim kodladıgım 20 adet ability + 30 adet bir pluginin getirdigi abilty + 6 tanede bukkit gamesin kendi abiliysi vardır toplam 65 kit vardır parayla satıyorum almak isterseniz skype adresim live:seriouscraft
not: kendi bukkit games serverim vardı kapattım suan

merhaba elimde 1.8 bukkitgames 2.0 üstü plugin paketi var içinde kendim kodladıgım 20 adet ability + 30 adet bir pluginin getirdigi abilty + 6 tanede bukkit gamesin kendi abiliysi vardır toplam 65 kit vardır parayla satıyorum almak isterseniz skype adresim live:seriouscraft
not: kendi bukkit games serverim vardı kapattım suan
+20 onlinesi olan bi serverdi