Bungeecord nasıl işler [Yardım]

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elimde kendi hazırladığım minigamesler bulunuyor bunları tek tek sunucu olarak açmak yerine hub sunucu türünde açayım diyorum fakat bungeecordun çalışma prensibini bilmediğimden bunu sağlayamıyorum.Bungeecord'da her sunucu için tek tek VDS satın alıp ip adresini bungeecord'a mı bağlıyoruz.Yoksa tek vds alıp onumu bölüyoruz?

Diyelim benim 5 minigamesim var 5 tane vds mi satın almam gerekiyor ve 1 tanede lobi için vds mi almam gerekiyor?
Yoksa tek vds alıp onumu bölüyor?

EnderBy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
BungeeCord'u herhangi bir sunucu olarak düşün bu sunucu köprü sunucu aynen diğer sunucular gibi başlatıyoruz vs ancak farkı dosyaları farklı özellikleri farklı
bu bungeecord'a ip adresleri ile bağlantıları kuruyoruz Tek Bir VDS üzerine 5 Sunucu kurup 1 De BungeeCord kurarak bağlantı sağlayabilirsiniz :)

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki bunlara ram verebiliyormuyuz? Örnek factionsa 6 gb ram vermek istiyorum ama hungergames'e 3 gb?

FlocKTorE

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
DOSTUM BUNGEECORD U BİLEN FORUMDA AZ KİŞİ VAR DİYE BİLİYORUM BİRR ARKADAŞ SÖYLEMİŞTİR ETİKETİNİ BIRAKAYIM.

@01zoro06

01zoro06

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Bungeecord yapmayı bilen az kişi var diye biliyorum ben.

EnderBy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Basit bir olay videolarini izleyebilirsiniz.

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
BungeeCord çok basit bir sistemdir, hiç nitrado sunucun oldu mu? Olduysa anlarsin zaten, cok kolay bir sistem