farkındayımÖzellikleri az. Basit bir script.
farkındayımÖzellikleri az. Basit bir script.
Evet. Değişik renklerde olabilirdi kullanıcıların seçebileceği.farkındayımzaten eğlenmek için yazdım bu arada php biliyormusun
Javayla yazılacak işletim sistemi ...her java bilen plugin yazcak diye bir şey yok ben javayı profesyonelce bilsem giderim bir işletim sistemi yazarım![]()
Onu bir kişi daha yazdıEvet. Değişik renklerde olabilirdi kullanıcıların seçebileceği.
şimdi bunun için uğraşıyorum mesela blue vaya mavi yazınca flat mavi renk olucak green veya yeşil yazınca flat yeşil renk olucak ama bu yazmalı değil seçmeli de olabilir
Bana göre değil, herkese göre işletim sistemi yaparken C Java'dan kullanışlıdır. Yapamazsın diye bir şey yok elbet ama söyle bakalım, Java ile yapılmış kaç tane tutan oyun, işletim sistemi, oyun motoru var? Ben sana C , C++ ve Assembly ile yazılmış onlarca işletim sistemi, oyun veya oyun motoru sayabilirim. Unutmamak gerek ki Java ve C# makine diline direk çevrilip çalışmazlar, Byte Code olarak çevrilirler. Bu işleminde bir sonucu var, o sonuçtan dolayı insanlar bu dillerle büyük projeler gerçekleştirmiyor.telefonda işletim sistemi aslında istediğim ve oluyor.
ama dediğini anladım Benim düşüncelerim çok farklı farkındayım sana göre java değil C ile işletim sistemi yapmak daha mantıklı ama bana göre farklı ben java ile oyun da yaptım yani nasıl bir şey olduğunu biliyorum![]()
sen haklısın Tartışmak istemiyorumBana göre değil, herkese göre işletim sistemi yaparken C Java'dan kullanışlıdır. Yapamazsın diye bir şey yok elbet ama söyle bakalım, Java ile yapılmış kaç tane tutan oyun, işletim sistemi, oyun motoru var? Ben sana C , C++ ve Assembly ile yazılmış onlarca işletim sistemi, oyun veya oyun motoru sayabilirim. Unutmamak gerek ki Java ve C# makine diline direk çevrilip çalışmazlar, Byte Code olarak çevrilirler. Bu işleminde bir sonucu var, o sonuçtan dolayı insanlar bu dillerle büyük projeler gerçekleştirmiyor.
Tartışma yapmak değil meselem, diyorum ki; amacın için yanlış araçlar kullanıyorsun.sen haklısın Tartışmak istemiyorum
tm C dilini denerim tşkTartışma yapmak değil meselem, diyorum ki; amacın için yanlış araçlar kullanıyorsun.